ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ: Όλα τα βλέμματα στραμμένα στο μεγάλο ντέρμπι

1258

Την Κυριακή 12 Μαρτίου στο Διδυμότειχο και στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής θα διεξαχθεί το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στην τοπική ομάδα της ΑΕ Διδυμοτείχου με αντίπαλο τον πρωτοπόρο Ορέστη Ορεστιάδας.

Η ομάδα της ΑΕΔ αυτή τη στη δεύτερη θέση ένα βαθμό πίσω από τον πρωτοπόρο Ορέστη. ΑΕΔ 41 και ΟΡΕΣΤΗΣ 42 βαθμοί αντίστοιχα.

Ο Ορέστης θέλοντας να διατηρηθεί στην πρώτη θέση παίζει για δύο αποτελέσματα (νίκη ή ισοπαλία). Βέβαια αν συνεχίσει χωρίς απώλειες βαθμών ως το τέλος του πρωταθλήματος θα στεφθεί πρωταθλητής και θα εκπροσωπήσει το Νομό Έβρου στην Γ΄ Εθνική μετά από πολλά χρόνια.

Η  ΑΕΔ από την πλευρά της θέλει οπωσδήποτε την πολυπόθητη νίκη όπου θα της δώσει την διαφορά δύο βαθμών από τον Ορέστη και θεωρητικά με το σχετικά πιο βατό πρόγραμμα που ακολουθεί μπορεί να στεφθεί για 3η σερί πρωταθλήτρια και να εκπροσωπήσει το Νομό Έβρου στην Γ΄ Εθνική μετά από πολλά χρόνια επίσης.

Στον πρώτο γύρο μέσα στην Ορεστιάδα η ΑΕΔ είχε επικρατήσει με 3-0 (6΄ Ιντζές, 41΄ Ιντζές, 65΄ Γιαννακόπουλος) αλλά είχαμε και αρκετές αποβολές (46΄ Δαρβούδης, 69΄ Τζανετάκος, 83΄ Θάνος).

Οι αποστολές των δύο ομάδων στον πρώτο αγώνα ήταν οι εξής:

ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Αραμπατζής Γιώργος) : Γαλλής, Ντινούδης, Βουδούρης, Καστρινός (66΄Οτέμπερης), Γενηκομσίου, Μεμούρης, Τρανόπουλος, Οικονόμου, Δαρβούδης, Παναγιωτόπουλος (45΄Τζουμακίδης), Παπαγιαννίδης (88΄Πασχαλίδης).

ΑΕ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ (Αναστασιάδης Γιάννης) : Ζλατάνης, Θάνος, Άχπα, Κοτζά, Τζανετάκος, Μαμρικισβίλι, Αγγελακάκης (87΄Ασπιώτης), Πετρόπουλος (56΄Καζάλας), Παντελίδης (74΄Καΐσας), Γιαννόπουλος, Ιντζές.

 

Ανταπόκριση  από  το  Σουφλί :  Νίκος  Γκούντλης