Περιοδεία Τσιρώνη σε Έβρο, Δράμα και Θεσσαλονίκη

1242
Περιοδεία σε Έβρο, Δράμα και Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιήσει από Τετάρτη 8/3 έως Παρασκευή 10/3 ο Αν. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννης Τσιρώνης, προκειμένου να συναντηθεί με τοπικούς, πολιτικούς, κοινωνικούς και παραγωγικούς φορείς και να συζητήσει αγροτικά ζητήματα.

 

Παράλληλα, ο Αν. Υπουργός θα συμμετάσχει επίσης σε ημερίδα του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης στην Ορεστιάδα, καθώς και στο Συνέδριο του Economist στην Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 8/3 στις 9:00 ο Γ. Τσιρώνης θα πραγματοποιήσει συνάντηση στην Ορεστιάδα με τον Δήμαρχο, Βασίλη Μαυρίδη ενώ στις 10:00 θα μιλήσει σε διημερίδα της Σχολής Επιστημών Γεωπονίας & Δασολογίας του Δ.Π.Θ με θέμα «Στρατηγικές Ανάπτυξης του Πρωτογενούς Τομέα στον Νομό Έβρου». Στις 11:30 θα επισκεφτεί το Εργοστάσιο Ζάχαρης όπου θα έχει συνάντηση με την διοίκηση και τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου. Στις 12:30 ο Γιάννης Τσιρώνης θα μεταβεί στο Σουφλί όπου θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο,  Ευάγγελο Πουλιλιό, ενώ αμέσως μετά τη συνάντηση θα επισκεφτεί το αναπηνιστήριο της περιοχής.

Στις 14:00 της ίδιας ημέρας θα συναντηθεί στην Αλεξανδρούπολη στην Αντιπεριφέρεια Έβρου, με τον Αντιπεριφερειάρχη Δημήτρη Πέτροβιτς και υπηρεσιακούς παράγοντες, ενώ στις 16:30 ο Αν. ΥΠΑΑΤ θα έχει ευρεία σύσκεψη με παραγωγικούς φορείς και αγροτικούς συλλόγους του νομού.

Την Πέμπτη 9/3 στις 9:30 ο Γιάννης Τσιρώνης θα συναντηθεί στο Νευροκόπι με τον Δήμαρχο, Βασίλη Γιαννόπουλο, ενώ αμέσως μετά, στο Δημαρχείο, θα συναντηθεί με κτηνοτροφικούς φορείς του Δήμου. Στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί στο Διοικητήριο Δράμας ευρεία σύσκεψη με Δημάρχους του Νομού, καθώς επίσης και με κτηνοτροφικούς και αγροτικούς συλλόγους της περιοχής.

Την Παρασκευή 10/3 στις 10:30, ο Γιάννης Τσιρώνης θα απευθύνει ομιλία στην Θεσσαλονίκη, στο Συνέδριο του Economist με θέμα την αγροτική ανάπτυξη και επιχειρηματικότητα. Κατά τη διάρκεια της τριήμερης περιοδείας του, ο Αν. Υπουργός θα έχει επίσης συναντήσεις με τοπικούς φορείς, κτηνοτροφικούς συλλόγους, αγροτικούς συνεταιρισμούς και εκπροσώπους της κοινωνίας των πολιτών.