Σήμερα η επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ορεστιάδα

1512
Την Ορεστιάδα θα επισκεφθεί αύριο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.

Ο κ. Παυλόπουλος θα παραστεί στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό των πολιούχων της πόλης, Αγίων Θεοδώρων και στη συνέχεια θα ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης Ορεστιάδας.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της επίσκεψης, στις 10:30 το πρωί θα αφιχθεί στον Ναό των Αγίων Θεοδώρων, στις 11 θα ακολουθήσει την περιφορά της εικόνας και στις 11:50 θα γίνει η υποδοχή του στο δημαρχείο της πόλης από τους εκπροσώπους των τοπικών αρχών και φορέων.

Στις 12:15 το μεσημέρι είναι προγραμματισμένη η έναρξη της τελετής ανακήρυξής του σε επίτιμο δημότη Ορεστιάδας, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου.

Στη 1 το μεσημέρι θα ακολουθήσει γεύμα που θα παραθέσει προς τιμήν του η δημοτική αρχή και στις 2:30 μ.μ. ο κ. Παυλόπουλος θα αναχωρήσει για το αεροδρόμιο “Δημόκριτος” της Αλεξανδρούπολης.

Λόγω των αυριανών εορταστικών εκδηλώσεων στην πόλη της Ν. Ορεστιάδας, θα ισχύσουν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, από τις 7 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι. Σύμφωνα με την απόφαση της αστυνομικής διεύθυνσης Ορεστιάδας, κλειστά θα είναι εκείνες τις ώρες τμήματα των οδών Κωνσταντινουπόλεως, Βασιλέως Κωνσταντίνου και Αγίων Θεοδώρων.

Πηγή