Αλεξανδρούπολη: Ημερίδα με θέμα Γυναίκα και Νεοπλασία.

1298

Η νόσος του καρκίνου αποτελεί στις μέρες μας μία μάστιγα που πλήττει εκατομμύρια ανθρώπων παγκοσμίως επηρεάζοντας πέραν των ασθενών και το οικογενειακό περιβάλλον τους. Στόχος της ιατρικής επιστήμης είναι να παρέχει το ανώτατο επίπεδο φροντίδας στους ασθενείς καθώς και να εργάζεται συνεχώς με σκοπό τη βελτίωση και την αύξηση της αποτελεσματικότητας των παρεχόμενων θεραπευτικών μέσων. Παρά το δυσμενές περιβάλλον που επικρατεί στη χώρα το επιστημονικό έργο που επιτελείται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης είναι αντάξιο των διεθνών ερευνητικών προσπαθειών καθιστώντας την Αλεξανδρούπολη κέντρο των επιστημονικών εξελίξεων.

Έτσι, με στόχο τη συζήτηση και ανάλυση όλων των νεότερων επιστημονικών εξελίξεων στον τομέα της Γυναικολογικής Ογκολογίας, διοργανώνεται την 1η Απριλίου 2017 ημερίδα με θέμα:

Νεοπλασία & Γυναικά: Το γλυκύτερο είναι η ελπίδα, Βίας ο Πριηνεύς 6ος αι. π.Χ.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Astir, Πάρκο Εγνατία, Αλεξανδρούπολη από τις 9:00 π.μ. και θα ολοκληρωθεί το βράδυ της ίδιας ημέρας. Το Νοσηλευτικό προσωπικό και οι Φοιτητές μπορούν να παρακολουθήσουν την ημερίδα δωρεάν.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 2551030461 & 2551076256 καθώς και στο email: secr@med.duth.gr