Συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών στην Ορεστιάδα

1021

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνει έναν ακόμη 39χρονο ημεδαπό

 

Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, περίπου 160 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας

 

Σχηματίσθηκε δικογραφία από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ορεστιάδας, σε βάρος δύο (2) ατόμων, ενός 46χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Βουλγαρίας και ενός 39χρονου ημεδαπού, για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.

 

Συνελήφθη προχθές (28-2-2017) το απόγευμα, στην Εθνική Οδό Αρδανίου – Ορμενίου, από τους παραπάνω αστυνομικούς ο 46χρονος.

 

Αναλυτικότερα, το απόγευμα της 28-2-2017, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 46χρονο διότι τον εντόπισαν να κατέχει δύο (2) νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν  μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης και αμφεταμίνης, τις οποίες και κατέσχεσαν.

 

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι ο 46χρονος προμηθεύτηκε τις παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών από τον 39χρονο.

 

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 39χρονου, σε χωριό του Έβρου, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 7 νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 159,1 γραμμαρίων
  • 1 νάιλον συσκευασία με κατεργασμένη κάνναβη, βάρους 2,8 γραμμαρίων
  • 3 νάιλον συσκευασίες με μικροποσότητες ηρωίνης και κοκαΐνης
  • 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας

 

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ορεστιάδας.