Βαγγέλης Διαμαντίδης – Δημήτρης Ράπτης: Είμαστε έτοιμοι να πάρουμε την πρόκριση.. Σας θέλουμε όλους δίπλα μας

1179
Την Κύζικο αντιμετωπίζει την Τετάρτη 22/2  στις 17:00 στο κλειστό Νίκος Σαμαράς η ομάδα της Ορεστιάδας και με νίκη προκρίνεται στο final 4 του κυπέλλου Ελλάδος.. Ο Βαγγέλης Διαμαντίδης και ο Δημήτρης Ράπτης μιλούν αποκλειστικά στο inevros.gr για το μεγάλο μάτς..

1 Μετά από καιρό ο ΑΟΟ διεκδικεί την είσοδο σε ένα final 4.. Πως αισθάνεστε;

Διαμαντίδης:  Αισθάνομαι μεγάλη τιμή εγώ όπως και όλη η ομάδα.

Ράπτης: Αισθανόμαστε πολύ ωραία, ανεβασμένοι ψυχολογικά για την ευκαιρία που μας δίνεται να φέρουμε και πάλι την ομάδα της Ορεστιάδας στο Final 4. Ανάμεσα στις 4 μεγάλες ομάδες που πρωταγωνιστούν και είναι τιμή για εμάς να παραστούμε σ’αυτό το θεσμό και ατομικά αλλά περισσότερο για την ομάδα και την ιστορία της.

2 Η ομάδα είναι έτοιμη για την πρόκριση;

Διαμαντίδης:  Υπόσχομαι ότι θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για αυτή την πρόκριση.

Ράπτης: Η ομάδα απέδειξε στο μάτς του πρωταθλήματος με την Κύζικο οτι μπορεί να την αντιμετωπίσει στα ίσα και να πάρει την πρόκριση για τις 4 καλύτερες ομάδες της Ελλάδος στο θεσμό του κυπέλλου. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, εμείς όμως απο την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε σκληρά για την νίκη-πρόκριση.

3 Τι έχετε να πείτε στους φιλάθλους της ομάδας;

Διαμαντίδης:  Να έρθουν στο γήπεδο και να μας στηρίξουμε για να γίνουν ο 8ος παίκτης μας!

Ράπτης: Σ’ αυτό το παιχνίδι που θα γίνει στην έδρα μας χρειαζόμαστε όλο τον κόσμο της Ορεστιάδας που αγαπάει το Βόλλευ και την ομάδα, που είναι η σημαία της πόλης. Να είναι κοντά μας ώστε να μας βοηθήσουν να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί μια σπουδαία πρόκριση.