Πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Αστυν. Διευθ: Νίκησε με 3-0 παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο

960

Πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Αστυν. Διευθ: Νίκησε με 3-0 παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο

Παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο η Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης επικράτησε με 3-0 την αντίστοιχη της Ξάνθης στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής.

Οι Εβρίτες είχαν την κατοχή της μπάλας στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, όπως και τις περισσότερες ευκαιρίες και έφτασαν δίκαια στο τρίποντο.

Το σκορ άνοιξε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Δορουγιδένης στο 10′, ενώ μέχρι και το τέλος του α΄ ημιχρόνου χάθηκαν πολλές ευκαιρίες από την ομάδα του Βασίλη Τσιομλεκίδη, αλλά ο γκολκίπερ των Ξανθιωτών Χαϊδαβίδης ήταν εκεί όποτε χρειάστηκε.

Στο β΄ μέρος η Αλεξ/πολη μπήκε με την ίδια διάθεση και κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της με σουτ του Παγωνίδη μέσα από την περιοχή στο 60′. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Γκουντενούδης που είχε περάσει ως αλλαγή στο ματς με κεφαλιά στο 70′. Οι περιπτώσεις που η Ξάνθη κατάφερε να απειλήσει ήταν λίγες, με την ομάδα του Έβρου να χάνει ευκαιρίες μέσα σε αυτές και δοκάρια για περισσότερα γκολ.

Συνθέσεις:

Αστυνομία Αλεξ/πολης (Βασίλης Τσιομλεκίδης): Τσιακιρίδης, Πετκίδης (Βλάχος), Καρασερίδης, Δανιήλ, Μπαρμπαγιάννης, Γύλος, Δορουγιδένης, Σταμπουλίδης (Παππούς), Παγωνίδης (Κυριακίδης), Λαμπίδης (Γκουντενούδης), Πασχαλης (Παπαχρήστου).

Αστυνομία Ξάνθης (Απόστολος Κουτρουλός): Χαϊδαβίδης, Δαλακούρας, Φίλος, Κουτρουλός (Ηλιάδης), Μπακάλογλου, Τερζάκης, Ταξίδης (Κετίπης), Ιωαννίδης, Κολγκιώνης, Χτίστης, Λαζαρίδης (Παϊσιάδης).

Διαιτητής: Σουβαράς – Βοηθοί: Ναζιρόπουλος, Κελεσίδης.

* Ευχαριστούμε τη φίλη Παναγιώτα Τσικάκη «pantsik7» για την φωτογραφία. 

πηγή:http://sportsaddict.gr/