Πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Αστυν. Διευθ: Με Εντός έδρας ξεκινάει η Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης

971

Πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Αστυνομικών Διευθύνσεων: Με Εντός έδρας ξεκινάει η Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για την περίοδο 2016-2017 και το 25ο πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Αστυνομίας αρχίζουν. Η 1η αγωνιστική θα βρει την Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης να αγωνίζεται εντός έδρας έχοντας ως αντίπαλο την Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου και ώρα 12:00 το μεσημέρι στο στάδιο «Φώτης Κοσμάς» της Αλεξανδρούπολης.

Η ομάδα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αυριανό αγώνα ο προπονητής Τσιομλεκίδης Βασίλης και ο βοηθός του Κελεσίδης Νεκτάριος στην αποστολή επέλεξαν τους εξής «αστυνομικούς» ποδοσφαιριστές : Αποστολίδης, Βλάχος, Γκουντενούδης, Γύλος, Δουρουγένης, Δίγγας, Δράγκος, Θεοχαρίδης, Καρασερίδης, Κιόρογλου, Κουφάκης, Κωνσταντάκης, Λαμπάκης, Μαργαρίτης, Μπαρμπαγιάννης, Παγωνίδης, Πατσίδης, Παπαχρήστου, Παππούς, Πασχάλης, Πετκίδης, Πιρπιρής, Σίσκος, Σταμπουλίδης, Στεργίου, Τουφεκτσής, Τσανάκας, Φρατζανάς.

Ανταπόκριση  από  το  Σουφλί :  Νίκος  Γκούντλης