Σεμινάριο του Επιμελητηρίου Έβρου για το έργο «ΚΑΤΑΝΑ», ανάπτυξη προϊόντων στον αγροδιατροφικό τομέα.

959

1.2 εκατ. ευρώ θα διαθέσει συνολικά το ευρωπαϊκό έργο «ΚΑΤΑΝΑ» για την ανάπτυξη προϊόντων στον αγροδιατροφικό τομέα. Την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 18:30μ.μ. στο Επιμελητήριο Έβρου, Λ. Δημοκρατίας 307, 4ος όροφος στην Αλεξανδρούπολη, η ομάδα του ευρωπαϊκού έργου ΚΑΤΑΝΑ θα παρουσιάσει το έργο και θα συζητήσει για χρηματοδοτικούς μηχανισμούς και καινοτόμα προϊόντα.

Η εκδήλωση θα αποτελείται από δυο μέρη. Στο πρώτο μέρος, ο κ. Παύλος Γεωργιάδης, Εθνοβιολόγος – Σύμβουλος Καινοτομίας του Αγροδιατροφικού Τομέα, θα παρουσιάσει τον Οδικό Χάρτη για μία Βιολογική Περιφέρεια. Στη συνέχεια, ο κ. Χρήστος Παπαλεξίου, Υπεύθυνος του Δικτύου Βιολογικών Προϊόντων του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος, θα παρουσιάσει την ιστορική πορεία και τις δράσεις του Δικτύου Βιολογικών Προϊόντων. Τέλος, η ομάδα του ΚΑΤΑΝΑ θα παρουσιάσει το έργο, τον τρόπο υποβολής προτάσεων προς χρηματοδότηση, καθώς επίσης και τις ευκαιρίες που παρέχει το έργο στους ωφελούμενους. Το ΚΑΤΑΝΑ απευθύνεται σε φυσικά πρόσωπα, μικρομεσαίες επιχειρήσεις και start ups που επιθυμούν να προωθήσουν στην αγορά ένα καινοτόμο προϊόν ή υπηρεσία στους κλάδους της γεωργίας, της τεχνολογίας και των τροφίμων. Αφήνοντας κατά μέρος την πάγια τακτική της υποβολής αιτήσεων, το ΚΑΤΑΝΑ καλεί τους ενδιαφερόμενους να δημιουργήσουν ένα βίντεο διάρκειας 2 λεπτών στο οποίο θα παρουσιάσουν την ιδέα τους και να το υποβάλλουν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΑΤΑΝΑ μέχρι και τις 28 Φεβρουαρίου.

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης η ομάδα του ΚΑΤΑΝΑ θα βοηθήσει τους συμμετέχοντες να δημιουργήσουν τα δικά τους βίντεο και να τα υποβάλλουν στην πλατφόρμα για να διεκδικήσουν χρηματοδότηση 100.000 για την ιδέα τους.

Πληροφορίες:

Τ. 2310 539817, εσ. 107

Ε: info@biocluster.gr

www.biocluster.gr, www.agroapps.gr, www.katanaproject.eu