Volley League: Επιστροφή στον Ηρακλή για τον Εβρίτη Βασίλη Μούχλια

1044

Μετά από 1,5 χρόνο επιστρέφει στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης ο ακραίος Βασίλης Μούχλιας.

Επιστροφή στην Volley League και τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης για τον 21χρονο Σουφλιώτη ακραίο Βασίλη Μούχλια ο οποίος τίθεται άμεσα υπό τις οδηγίες του Γιάννη Ορφανού και καλείται να βοηθήσει την ιστορική ομάδα.

Εκεί θα συναντήσει τους άλλους Θρακιώτες της ομάδας Αναστασιάδη, Ηλία, Κιόση, “Ριζόπουλο”, Χριστόφα. Έτσι ο Ηρακλής που αγωνίζεται μόνο με Έλληνες παίχτες θα έχει στη διάθεσή του μια εξάδα από Θρακιώτες.

Ο Βασίλης Μούχλιας ξεκίνησε να παίξει βόλεϊ στον Α.Σ.Α. Έβρος Σουφλίου, την σεζόν 2014-15 μεταγράφηκε στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης την χρονιά που η ομάδα επέστρεφε στην Volley League, μετά μεταγράφηκε στον Άρη στον οποίο μετά τον υποβιβασμό της ομάδας στην Α2 κατηγορία δεν παρέμεινε. Τη σεζόν που διανύουμε αγωνιζόταν στην Α2 με την ομάδα της Ελπίδας Αμπελοκήπων.

Ο Μούχλιας δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια μέσα από την καρδιά μου την Ελπίδα. Οι διοικητικοί και οργανωτικοί τομείς αυτού του σωματείου λειτουργούν άψογα και μακάρι περισσότερα σωματεία να ήταν έτσι. Ήταν μια δύσκολη απόφαση που πάρθηκε ύστερα από πολλή σκέψη. Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους της Ελπίδας που μου φέρθηκαν με αυτό τον τρόπο και δεν δημιούργησαν κανένα πρόβλημα. Ιδιαίτερα ευχαριστώ τον προπονητή μου Γιώργο Καραβιδόπουλο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και την ευκαιρία που μου έδωσε, καθώς και τους συμπαίκτες μου με τους οποίους κάναμε μαζί όλη αυτή την προσπάθεια. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και τους εύχομαι καλή συνέχεια και δύναμη».

Ανταπόκριση  από  το  Σουφλί :  Νίκος  Γκούντλης