Η Γιώτα Ρεγγίνα αποκλειστικά στο inevros.gr

2237
  1. Απο που κατάγεσαι;

3Γεννήθηκα στην Αθήνα , αλλά κατάγομαι κ μεγάλωσα στα όμορφα Γιάννενα.

2.Πότε ασχολήθηκες πρώτη φορά με τη μουσική;

Η μουσική ήταν ανέκαθεν στη ζωή μου, καθώς η μητέρα μου ήταν τραγουδιστρια κ μονίμως στο σπίτι έπαιζε ένα κασετόφωνο ! Στα 12 πήγα πρώτη φορά στο ωδείο όπου ξεκίνησα μαθήματα πιάνου (τα οποία όμως δεν συνέχισα για πολύ) και αργότερα γράφτηκα στο Μουσικό Γυμνάσιο Ιωαννίνων , όπου πλέον εκεί “ερωτεύτηκα” οτι είχε να κάνει με μουσική παιδεία !

3.Με το τραγούδι πότε έγινε η πρώτη επαφή;

Από πολύ μικρή με θυμάμαι μονίμως να σιγο τραγουδάω κάτι μες στο σπιτι, αργότερα στο σχολείο συμμετείχα πάντα στις χορωδίες, αλλά ένα αξιοσημείωτο γεγονός , ήταν όταν στα 13 μου , σε μια συναυλία της μητέρας μου , με ανέβασε επάνω για να πω ένα τραγούδι , κ η ανταπόκριση του κόσμου με το χειροκρότημα ήταν τόσο μεγάλη , που μου προκάλεσε έκπληξη ! Τότε συνειδητοποίησα οτι αυτό θέλω να κάνω για το υπόλοιπο της ζωής μου !

4. Απο πότε ασχολείσαι επαγγελματικά;

Επαγγελματικά ξεκίνησα στα 21 με μικρές μπάντες , ξένη μουσική κυρίως , αργότερα έκανα στροφή στο λαϊκό και στα 23 μου , πριν 2μιση χρόνια δηλαδή , έκλεισα την πρώτη μου δουλειά σε μπουζούκια !

5.Θυμάσαι κάποιο γεγονός από την πρώτη σου εμφάνιση;

Δεν είχε συμβεί κάτι ιδιαίτερο ! Θυμάμαι μόνο ότι δεν είχα καθόλου άγχος ! Παράδοξο για πρώτη εμφάνιση ,αλλα ίσχυε.Η Γιώτα Ρεγγίνα αποκλειστικά στο inevros.gr6.Ασχολείσαι με κάτι άλλο εκτός από το τραγούδι;

Ασχολούμαι επαγγελματικά και αποκλειστικά με το τραγούδι !

7.Πως περνάς τον ελεύθερο χρόνο σου;

Τον ελεύθερο μου χρόνο ,γράφω στίχους , διαβάζω πολλά βιβλία , και μαγειρεύω !

8.Τι να περιμένουμε από εσένα στο μέλλον;

Στο άμεσο μελλον θα σας παρουσιάσω την πρώτη μου δουλεια , όπου ειναι ενα κομμάτι , στο οποίο τους στίχους τους εχω γράψει εγω , και την μουσικη … θα σας το αποκαλύψω όταν έρθει η ωρα.

9.Που σε βρίσκουμε αυτή την περίοδο;

Αυτήν την περίοδο εμφανίζομαι στο Δίχορδο στην Κοζάνη , κάθε Πέμπτη-Παρασκευή-Σάββατο , σε έναν υπέροχο χώρο , με εκπληκτικό σχήμα , καλλιτέχνες και μουσικούς , όπου η διασκέδαση φτάνει στα ύψη !

Η Γιώτα Ρεγγίνα αποκλειστικά στο inevros.gr

inevros.gr