ΕΣΠΕΘΡ: Νίκη κορυφής για τον Έβρο Σουφλίου μέσα στον Αμυγδαλεώνα

1144

Μεγάλη νίκη που τον εδραιώνει στην πρώτη θέση σημείωσε ο Α.Σ.Α. Έβρος Σουφλίου σήμερα το απόγευμα μέσα στην έδρα του Α.Ο. Αμυγδαλεώνα Καβάλας.

Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 15:00 το απόγευμα αλλά λόγω του αγώνα που προηγήθηκε ξεκίνησε με μία ώρα καθυστέρηση, δηλαδή στις 16:00.

Η ομάδα του Σουφλίου μπήκε δυνατά στον αγώνα και το πρώτο σετ όπου με τα σερβις του Κουτσούλα προηγήθηκε με 0-5. Η ομάδα του Αμυγδαλεώνα αντέδρασε και μείωσε σε 3-5 αλλά κάπου εκεί ήρθε νέο σερί από τους παίχτες του Σουφλίου με 3-9 και 5-14 αντίστοιχα. Το σκορ είχε διάφορες διακυμάνσεις και τελικά το σετ κατέληξε στο Σουφλί με 25-19 και 1-0 σετ σε 28΄.

Στο δεύτερο σετ οι δυο ομάδες κινήθηκαν στα ίδια επίπεδα με το πρώτο όπου μέσα από τις ανατροπές του σκορ, νικητές βγήκαν οι Σουφλιώτες με 25-21 σε 24΄ κάνοντας έτσι το 2-0.

Το τρίτο σετ ήταν και το πιο αμφίρροπο διότι εκεί που προηγούνταν ο Αμυγδαλεώνας, ο Έβρος έβρισκε τις λύσεις και τον ισοφάριζε. Κάποια στιγμή βρέθηκε και ο Έβρος μπροστά στο σκορ, αλλά τα λάθη και η βοήθεια από τον 1ο διαιτητή έφερε το σετ να γέρνει υπέρ του Αμυγδαλεώνα με 25-22 σε 27΄ και να μειώνει σε 2-1.

Το τέταρτο σετ ήταν καθοριστικό διότι η ομάδα του Σουφλίου ήθελε να πάρει τον αγώνα με δίχως καμία βαθμολογική απώλεια. Εκεί μίλησε το πάθος για νίκη και όντας μπροστά στο σκορ συνέχεια κατάφερε να το κερδίσει με 25-14 σε 17΄ και να κάνει το τελικό 3-1.

Κοντά στην ομάδα του Σουφλίου ήταν παρών ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Βλασακούδης Χαράλαμπος καθώς επίσης και η παρουσία 35 φιλάθλων (άνδρες, γυναίκες και παιδιά) της ομάδας που ταξίδεψαν από το Σουφλί για να συμπαρασταθούν την ομάδα τους όπου με τη φωνή τους κέρδισαν την μάχη της κερκίδας.

Διαιτητές: 1ος Παπαβασιλείου,  2ος Κωστούλας.

Τα σετ: 1-3 (19-25, 21-25, 25-22, 14-25) σε 88΄

Α.Ο. ΑΜΥΓΔΑΛΕΩΝΑΣ: Παπαδόπουλος Ε. (λ), Παπαδόπουλος Α., Κούτας, Θεοφανίδης, Παπαδόπουλος Γ. (c), Πάτρας, Οσιπίδης, Ξανθόπουλος, Δημητριάδης, Πολυκανδρίτης (λ), Παπαδόπουλος Γ., Παπαδόπουλος Φ., Τσανουσίδης.

Α.Σ.Α. ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ(Μούχλιας Νίκος): Κοτσάνης (c), Κουτσούλας, Αλεξούδης Ιασ., Παπαδημητρίου, Πατσιάς (λ), Σαρδανίδης, Κάλφας (λ), Κεσούδης, Αλεξούδης Κων., Γκουδούλας, Κάβουρας, Ντούμας.

Αποστολή  στον  Αμυγδαλεώνα:  Νίκος  Γκούντλης