ΔΑΚΕ Καθηγητών Έβρου: Σχετικά με την επίσκεψη της υπεύθυνης του τομέα Παιδείας της Ν.Δ. κ. Κεραμέως

1012
ΠΡΟΣ: ΝΟΔΕ Έβρου
ΘΕΜΑ: Σχετικά με την επίσκεψη της υπεύθυνης του τομέα Παιδείας της Ν.Δ. κ. Κεραμέως
Με έκπληξη μάθαμε από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για την επίσκεψη της Υ-πεύθυνης του τομέα Παιδείας της Ν.Δ. κ. Κεραμέως στην Αλεξανδρούπολη, με α-φορμή τη σύνοδο των πρυτάνεων.
Λογικά, παρά το σίγουρα φορτωμένο πρόγραμμα της υπεύθυνης του τομέα παι-δείας, σίγουρα θα είχε χρόνο για να συναντήσει τοπικούς φορείς.
Θεωρούμε απαράδεκτο γεγονός να μη προσκληθεί η ΔΑΚΕ Καθηγητών σε συνά-ντηση με την Υπεύθυνη του τομέα Παιδείας, ώστε να της εκθέσουμε τα προβ λήματα που ταλανίζουν την εκπαιδευτική κοινότητα, ιδιαίτερα της ακριτικής μας περιοχής.
Δύο είναι τα πιθανά ενδεχόμενα:
εντάσσεται με τις απόψεις του κ. Φίλη που υποστηρίζει ότι δεν πρέπει να γίνεται διάλογος με τους συνδικαλιστές. Εκτός και ανπροσωπικές εμπάθειες ή μικροπολιτικές επιδιώξεις οδηγούν τη ΝΟΔΕ Έβρου και τους υπευθύνους της σε αποκλεισμούς άξιων στελεχών που έχουν προσφέρει στην εκπαίδευση, στο συνδικαλισμό αλλά και στην παράταξη.
Όποιο από τα ενδεχόμενα και αν ισχύουν, δηλώνουμε απερίφραστα ότι εμείς θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε τα δίκαια αιτήματα των συναδέλφων και να αγω-νιζόμαστε για καλύτερη δημόσια δωρεάν παιδεία. Οι προτάσεις μας, εμπεριστατω-μένες και τεκμηριωμένες, όπως προκύπτουν από την καθημερινή μας τριβή με τα προβλήματα που ταλανίζουν την εκπαίδευση, τους συναδέλφους και τους μαθητές μας, είναι πάντα διαθέσιμες σε ευήκοα ώτα.
Δ.Α.Κ.Ε. ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΕΒΡΟΥ