Έβρος: «Χρυσές» επιτυχίες και πολλές διακρίσεις δείχνει ο απολογισμός του 2016 για τον «ΚΟΤΙΝΟ»

1286
Με 14 χρυσά μετάλλια σε πανελλήνια πρωταθλήματα κολύμβησης , 2 χρυσά στη σφαίρα και στο δίσκο στο πρωτάθλημα Στίβου και 2 χρυσά μετάλλια στο ομαδικό και ατομικό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης, «έκλεισε» το 2016 για τον αθλητικό σύλλογο ΑμεΑ Έβρου «ΚΟΤΙΝΟΣ».

kotinos-evros

Στη χρονιά που πέρασε οι αθλητές τους ΚOΤΙΝΟΣ, κατέλαβαν πλήθος πρωτιών σε διάφορα αθλήματα, κατέκτησαν νέα ρεκόρ και συμμετείχαν για πρώτη φορά σε διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις, ενώ έκαναν για πρώτη φορά «πρεμιέρα» και στην σκοποβολή, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Θεσσαλονίκης.

Το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου, παρουσίασε τα απολογιστικά στοιχεία της χρονιάς που πέρασε, έκοψε για τα μέλη του την πρωτοχρονιάτική Βασιλόπιτα και βράβευσε τους αθλητές που διακρίθηκαν.

«Είναι ένας από τους συλλόγους που τιμά την περιοχή μας και είναι παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας» είπε ο αντιπεριφερειάρχης Έβρου, Δημήτρης Πέτροβιτς ο οποίος συμμετείχε στην τελετή βράβευσης.

« Το 2016 ήταν μία πολύ δημιουργική χρονιά, ευελπιστούμε έτσι να συνεχίσουμε και το 2017, σε δικούς αθλητικούς χώρους, ενώ φέτος εισάγουμε τα αθλήματα της σκοποβολής και άρσης βαρών» σημείωσε ο πρόεδρος του Συλλόγου, Γιάννης Τοπτσής. Τέλος, ο αντιπρόεδρος, Ειρήναρχος Κεμανετζής, τόνισε ότι οι επιτυχίες είναι σημαντικές αλλά περισσότερο σημαντικό είναι «ακόμη περισσότεροι γονείς παιδιών με αναπηρίες να φέρουν τα παιδιά τους στο σύλλογο γιατί ο αθλητισμός θα τα οδηγήσει σε ένα μοναδικό μονοπάτι».

Πηγή