ΑΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ – Ε.Α.ΠΑΤΡΩΝ 3-0, Ιστορική νίκη για τον Άθλο απέναντι σε μια ομάδα με λαμπρό παρελθόν.

1115
Μεγάλη νίκη του Άθλου Ορεστιάδας επί της Ε.Α.Πατρών  με 3-0 σετ στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής της Α2 εθνικής κατηγορίας την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017.

Η ομάδα του Άθλου έπαιξε πειθαρχημένα σε όλα τα σετ με αποτέλεσμα να  κερδίσει και τα τρία με το ίδιο σκορ δηλαδή 25-21. Ήταν μια ωφέλιμη νίκη η οποία ανέβασε ψυχολογικά τους αθλητές της ομάδας.

Ο προπονητής των ‘‘βυσσινί’’ Κος Πασαλίδης δήλωσε ικανοποιημένος από την απόδοση των αθλητών του. Στο νέο κλειστό παραβρέθηκαν περίπου 100 φίλαθλοι για να παρακολουθήσουν τον αγώνα. Από την πλευρά του Άθλου θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Ιατρό Κο Παπανδρέου Αθανάσιο για την παρουσία του ως ιατρού αγώνα, τον χορηγό επικοινωνίας και χορηγό της ομάδας μας γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό madfm107 για τις μουσικές επιλογές του και τον Κο Τσομπανίδη Δημήτρη ιδιοκτήτη της ταβέρνας Κοτόπουλα ο Δημήτρης για την χορηγία των  όμορφων εμφανίσεων των ballboys του αγώνα.

Επόμενος αγώνας για τον Άθλο το επόμενο Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017 στην Καρδίτσα όπου θα αντιμετωπίσει τον ΣΠΑ Καρδίτσας στις 18:00.

ΑΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ-Ε.Α.ΠΑΤΡΩΝ 3-0 (25-12,25-21,25-21)

ΑΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Πασαλίδης) Καψαλιάρης, Χουσίδης, Καρδαμανίδης, Μαρκίδης, Τριανταφυλλίδης, Καλεντζίδης, Σαββόγλου (λ), Τσιαμήτας,Μποκαλίδης,  Ντουρντούρας, Μπαρμπούδης, Τοπαλίδης Δ., Τοπαλίδης Β.,