Ο Ο.Ε.Γ.Α. έκοψε την πίτα του στο κατάμεστο ΤΟΛ!!!

1240
Χθες Κυριακή 22-01-2017 και ώρα 18:00 στο προπονητήριο του ΤΟΛ, ο Όμιλος Ενόργανης Γυμναστικής Αλεξανδρούπολης(Ο.Ε.Γ.Α.), έκοψε την καθιερωμένη ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ.

oega-pita
Παιδιά και γονείς δώσαν το παρόν τους, στο κατάμεστο χώρο του ΤΟΛ, συμμετέχοντας στην συγκεκριμένη εκδήλωση. Για κάθε τμήμα υπήρχε φλουρί, που αντιστοιχούσε, σε δώρα προσφοράς του ΒΙΒΛΙΟΧΑΡΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΒΑΤΑΜΙΔΗ και του MORELLI SPORT.

oega-pita-1
Στην συγκεκριμένη εκδήλωση βραβεύτηκαν : ο Ολυμπιονίκης μας ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΜΙΧΑΛΕΤΖΑΚΗΣ, ο προπονητής του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΛΛΙΤΣΑΡΗΣ, όπως επίσης τα παιδιά του Ο.Ε.Γ.Α.που συμμετείχαν στα ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ των κατηγοριών τους, και οι προπονητές τους!!

oega-pita-2


Τα έπαθλα απονεμήθηκαν από τον κ.ΔΗΜΑΡΧΟ του διευρημένου ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ κ. ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΛΑΜΠΑΚΗ, ο οποίος ήταν παρόν και ανέφερε την σημασία των αθλητικών υποδομών και την προσπάθεια που γίνεται για εύρεση πόρων και λύσεων για την κατασκευή του ”ΣΠΙΤΙΟΥ της ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ”.

oega-pita-3


Για ακόμη μια φορά ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τους γονείς, για την παρουσία, την εμπιστοσύνη και την στήριξη τους, όπως επίσης τους χορηγούς μας και όλους όσους συμβάλλουν στην προσπάθειά μας!!

oega-pita-4