Η ΝΟΔΕ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της με πολλούς καλεσμένους (photos)

1241
Στην εκδήλωση της ΝΟΔΕ Έβρου για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που έγινε σε  ξενοδοχείο  της Αλεξανδρούπολης παραβρέθηκε χθες (21/01) το βράδυ ο Βουλευτής Έβρου και Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ Αν. Δημοσχάκης.

node-pita

Επίσημος προσκεκλημένος ήταν ο Βουλευτής Αττικής, πρώην Υπουργός και Τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Μάκης Βορίδης, τον οποίο καλωσόρισε στην εκδήλωση ο Αν. Δημοσχάκης.

Στον χαιρετισμό του ο Βουλευτής Έβρου τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι:

  • Έχει ιδιαίτερους δεσμούς ο Μ. Βορίδης με τον Έβρο και έχει βοηθήσει το Νομό και τη Θράκη γενικότερα από κάθε αξίωμα και εξακολουθεί να συμπαραστέκεται  και τώρα, όπου είναι δυνατόν.
  • Είναι έμπειρος πολιτικός και πάντα βρίσκεται στη πρώτη γραμμή των αγώνων της Παράταξης.
  • Οι Εβρίτες είναι φιλόξενοι και θέλουν να μένουν πάντα ευχαριστημένοι οι φιλοξενούμενοί τους, ενώ ευχήθηκε στον Μ. Βορίδη καλή διαμονή στο Νομό.

node-pita-1

Την πετυχημένη και γεμάτη ενθουσιασμό και ζωντάνια εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Μητροπολίτης Αλεξανδρούπολης Άνθιμος, ο Περιφερειάρχης Αν. Μακεδονίας και Θράκης, Χρήστος Μέτιος, Αντιπεριφερειάρχες, δήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, διάφοροι θεσμικοί αλλά και κομματικοί παράγοντες.