Ευχαριστήρια επιστολή του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελου Λαμπάκη προς τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης

1015

Με αφορμή τη δωρεά φωτεινών πληροφοριακών πινακίδων και εξοπλισμού σήμανσης από τον Εμπορικό Σύλλογο Αλεξανδρούπολης προς το Δήμο Αλεξανδρούπολης, ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελος Λαμπάκης απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή προς τον Εμπορικό Σύλλογο Αλεξανδρούπολης και τον Πρόεδρό του, κ. Κωνσταντίνο Χατζημιχαήλ. την οποία παραθέτουμε:

 

Κύριε Πρόεδρε,

σε συνέχεια της 271/2016 ομόφωνης απόφασης από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αλεξανδρούπολης, στις 10 Αυγούστου 2016, σχετικά με την «Αποδοχή δωρεάς φωτεινών πληροφοριακών πινακίδων και εξοπλισμού σήμανσης από τον Εμπορικό Σύλλογο Αλεξανδρούπολης», θα ήθελα εκ μέρους του Δήμου Αλεξανδρούπολης και των συμπολιτών μας, να εκφράσω σε εσάς και το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης, τις θερμές ευχαριστίες μας για την πρωτοβουλίας σας να δωρίσετε  φωτεινές πληροφοριακές πινακίδες και εξοπλισμό σήμανσης.

Θεωρούμε σημαντικό να τονιστεί ότι τέτοιες δράσεις, στα πλαίσια της καλής συνεργασίας, της κοινωνικής αλληλεγγύης και συνέργειας για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στον τόπο μας, πρέπει να αποτελέσουν οδηγό και θετικό ερέθισμα για όλους, τόσο σε θεσμικό, όσο σε συλλογικό ή προσωπικό επίπεδο.

                                                                                                                             

                                                                         Με εκτίμηση

                                                                      Ο  ΔΗΜΑΡΧΟΣ

                                                                ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΑΜΠΑΚΗΣ