Hi – tech κούκλες της αγάπης και στην Ελλάδα: Ήδη κάποιος έχει παραγγείλει τη Τζούλια!!!

4821
Από τη μακρινή Κίνα ταξιδεύουν στην Ελλάδα, για να βρεθούν στο πλευρό των ανδρών, γυναίκες με κορμί κόλαση, αβυσσαλέο ντεκολτέ και μάτια γεμάτα υποσχέσεις. Είναι κούκλες (κυριολεκτικά), μια προσομοίωση αληθινής γυναίκας από σιλικόνη, προορισμένη για σεξ.

high-tech-koukles

Τέτοιου είδους ερωτικές συντρόφους παραγγέλουν πολλοί Ευρωπαίοι, ανάμεσά τους και Έλληνες.

Η DS Doll Sweet (γλυκιά κούκλα αγάπης) είναι η ιαπωνική εταιρία που κατασκευάζει ρεαλιστικά γυναικεία σώματα από ιατρική σιλικόνη. Το εργοστάσιό της βρίσκεται στο Dalian  της Κίνας και ο Αλέξανδρος Μαντάς είναι ο αντιπρόσωπός της στην Ελλάδα.

Όπως αποκαλύπτει ο ίδιος μιλώντας στην Espresso, φροντίζει οι παραγγελίες να φτάσουν στο εργοστάσιο και, όταν είναι έτοιμες,  να παραλάβει το ειδικό προϊόν για λογαριασμό των πελατών του: «Οι κούκλες είναι ιδιαίτερες, γιατί μιμούνται την αίσθηση στην αφή του ανθρώπινου σώματος. Κατασκευάζονται μέχρι 1,70 ύψος και βάρος έως και 45 κιλά».

Σαν αληθινές

Ο ενδιαφερόμενος μπορεί να επιλέξει τα ρούχα, το χτένισμα, το κούρεμα, το μακιγιάζ, όπως θα έκανε σε ένα πραγματικό μοντέλο, όπως επίσης το σχήμα των ματιών, το μέγεθος του στήθους, των οπισθίων, το χρώμα των νυχιών. Φτιάχνει δηλαδή μια γυναίκα όπως εκείνος την έχει φανταστεί».

Χάρη στον γαλβανισμένο μεταλλικό σκελετό τους, οι κούκλες του σεξ προσφέρουν πολλές επιλογές και μπορούν να κινηθούν ελεύθερα σε διάφορες πόζες. Οι κούκλες είναι σαν αληθινές. «Πρόκειται για έργα τέχνης που δημιουργούνται από επαγγελματίες γλύπτες, μηχανικούς και καλλιτέχνες. Η αίσθηση που δημιουργείται με την αφή του δέρματος είναι μαλακή, εύκαμπτη, κοντά στην πραγματικότητα. Υπάρχει επιλογή 18 διαφορετικών προσώπων. Από την ώρα της παραγγελίας, μέσα σε 15-20 μέρες οι πελάτες τις έχουν στα χέρια τους. Η εταιρία αυτή επενδύει στην έρευνα και την ανάπτυξη πολλά χρήματα κάθε χρόνο, ιδίως στην ανακάλυψη νέων προϊόντων, και το συγκεκριμένο διάστημα δουλεύει πάνω στην κατασκευή τεχνητής νοημοσύνης και μηχανικής σκελετού», τονίζει ο κ. Μαντάς.

Από 5.000 ευρώ

Στην Ευρώπη δεν έχει ανοίξει αντίστοιχο εργοστάσιο παραγωγής. Έτσι, ο κ. Μαντάς απευθύνθηκε στην κινεζική βιομηχανία προκειμένου να εισάγει τις «κούκλες αγάπης». Στην ελληνική αγορά δεν υπάρχει αντίστοιχο προϊόν στα sex shops, τα οποία πωλούν τις κλασικές φουσκωτές πλαστικές κούκλες.

«Εχουν ζήτηση σε όλη την Ελλάδα, σε μεγάλες πόλεις αλλά και σε χωριά. Συνήθως τις αγοράζουν άνθρωποι που έχουν οικονομικό εύρος, καθώς το κόστος τους φτάνει στα 5.000 ευρώ. Αν θελήσουν κάτι πιο εξεζητημένο ή μια κούκλα μοναδική, σίγουρα η τιμή ανεβαίνει. Η τελευταία μας παραγγελία κόστισε 14.000 ευρώ», λέει.

Η …Τζούλια Αλεξανδράτου και η αιματηρή οικονομία

Για την απόκτηση μιας τέτοιας «συντρόφου» κάποιοι κάνουν …αιματηρή οικονομία, καθώς πωλούνται σε τιμή μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, όπως ένας πωλητής που κατάφερε να κάνει δικό του το αντικείμενο του πόθου του. «Υπάρχουν διάφορες περιπτώσεις πελατών. Δύο φίλοι την αγόρασαν μαζί, ενώ ένας φωτογράφος την ήθελε για μοντέλο», περιγράφει ο Αλέξανδρος Μαντάς.

Η πιο εξτρίμ παραγγελία ήταν ενός άνδρα από την περιφέρεια που ζήτησε μια κούκλα να μοιάζει στην Τζούλια Αλεξανδράτου. Και επειδή το κόστος είναι πολύ υψηλό, έχει βάλει στόχο να μαζέψει το μεγάλο αυτό ποσό για να αποκτήσει -έστω και από σιλικόνη- το …αντικείμενο του πόθου του.

Πηγή: http://www.espressonews.gr/