ΠΟΙΑ ΖΩΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ;

1432

ΔΙΔΥΜΟΙ   14 Δεκεμβρίου Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα δεις μια διαφορετική πραγματικότητα, η οποία θα εκδηλωθεί μέσω της Πανσελήνου που γίνεται σήμερα. Η επιθυμία να βρεις ένα στόχο περισσότερο ποιοτικό κι ηθικό, θα σε βοηθήσει ώστε να ανασυντάξεις τις δυνάμεις σου με ένα τρόπο συνειδητό. Αμφιβολίες που αφορούν τα πολύ κοντινά σου άτομα θα διαλυθούν, γιατί θα βγει η αλήθεια στην επιφάνεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 12 Νοεμβρίου Η Αφροδίτη επανέρχεται στον Αιγόκερω, για δεύτερη φορά μέσα στον ίδιο χρόνο, δίνοντας σου την ευκαιρία, είτε να τακτοποιήσεις με έναν ώριμο κι ιδιαίτερο τρόπο την προσωπική σου σχέση, είτε να ωφεληθείς από τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, μέσω καινούργιων γνωριμιών κι επαφών. Μέχρι και τις 7 Δεκεμβρίου, θα κάνεις προσπάθειες για να αναδιοργανωθείς και να προβάλλεις μια πολύ σοβαρή κι ώριμη παρουσία προς τα έξω, η οποία θα εκφράζει ένα κομμάτι από την βαθιά προσωπικότητά σου. Η αποστασιοποίηση δεν θα βοηθήσει, γι’ αυτό, καλύτερα να επιτρέψεις σε ένα πρόσωπο που ενδιαφέρεται για σένα, να εισβάλλει στον προσωπικό σου χώρο, γιατί μόνο με αυτόν τον τρόπο θα βιώσεις την συντροφικότητα. Η σχέση με ένα νεότερο άτομο μπορεί να συμβεί ξαφνικά, αλλά αν εξακολουθήσεις να έχεις συντηρητικές απόψεις, δεν θα μπορέσεις να την κρατήσεις για μεγάλο διάστημα.

ΛΕΩΝ 8 Δεκεμβρίου Η Αφροδίτη στον άξονά σου, στο ζώδιο του Υδροχόου, σου δίνει για άλλη μια φορά αυτή την χρονιά την ευκαιρία να εξελιχτείς μέσω των άλλων, ακόμα και να μπεις αν γίνεται, στην δική τους θέση, πράγμα δύσκολο για τον δικό σου τον χαρακτήρα. Αναγκαστικά όμως θα το δοκιμάσεις, γιατί δεν γίνεται διαφορετικά, αφού, όλα τα επίπεδα, από το ερωτικό μέχρι και το επαγγελματικό, θα περνούν μέσα από τους άλλους. Η βαλίτσα θα πάει μακριά, γιατί μέχρι τις 2 Ιανουαρίου του 2017, η Αφροδίτη θα παραμείνει εκεί, για να σου θυμίζει ότι τελικά πρέπει να τα μοιράζεσαι όλα και να βλέπεις ακόμα και το άλλο σου μισό, σαν φίλο/η, εκτός από ερωτικό/η σύντροφο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 20 Δεκεμβρίου Αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου, οι καταστάσεις θα σε αναγκάσουν να βγεις έξω απο την επικρατούσα λογική και πιθανόν, να σε ωθήσουν να κάνεις υπερβάσεις που σίγουρα δεν είσαι συνηθισμένος/η να κάνεις λόγω του χαρακτήρα σου. Αλλά τελικά, είναι τόσο μεγάλη η πίεση, που θα ακολουθήσεις την ροή του ρεύματος, όποια κι αν είναι αυτή.

ΤΟΞΟΤΗΣ 14 Δεκεμβρίου Η Πανσέληνος αυτή σου δίδει ένα μεγάλο κίνητρο να κινηθείς προς τους άλλους με στόχο την συνεργασία, την γνώση αλλά και τις νέες γνωριμίες, οι οποίες μάλιστα, θα σου φανούν πολύ χρήσιμες. Ακολούθησε την πορεία αυτή, χωρίς όμως να καταπατάς τους κανόνες που έχεις θέσει εσύ ο ίδιος/α για τον εαυτό σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 3 Δεκεμβρίου Ο Ερμής στον Αιγόκερω σε προμοτάρει με ένα τρόπο δυναμικό, ενώ παράλληλα, σε εισάγει σε μια νέα πραγματικότητα, η οποία θα σε οδηγήσει σε ένα κόσμο ιδεών που θα είναι πιο κοντά στην δική σου αλήθεια. 19 Δεκεμβρίου Ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιο σου. Ο τρόπος που θα επικοινωνείς, θα γίνεται μέσα από ένα πρίσμα υποκειμενικότητας και πιθανόν, μυστικοπάθειας, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα απομακρυνθείς από τον πυρήνα σου. Διάφορες ιδέες που δεν είχες υλοποιήσει το προηγούμενο διάστημα, μπορεί να επανέλθουν στο προσκήνιο, για να ξεκαθαρίσεις τελικά αν μπορείς να τις πραγματοποιήσεις ή όχι. Το διάστημα που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος, είναι αρκετά μεγάλο -μέχρι και τις

4 Ιανουαρίου κι έπεται και συνέχεια – κι εσύ θα είσαι σε μια φάση που θα βρίσκεις τον εαυτό σου σταδιακά, αλλά ίσως να μην εκφράζεις άμεσα τις σκέψεις σου.

21 Δεκεμβρίου Ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιο σου –ταυτόχρονα με το Χειμερινό Ηλιοστάσιο-, σηματοδοτώντας μια νέα περίοδο στην ζωή σου, κατά την οποία, οι κύκλοι των εμπειριών σου θα είναι πολύ μεγαλύτεροι. Η ανεξαρτησία σου, θα είναι εκείνο που θα επιδιώξεις περισσότερο και θα βγεις έξω από τα στενά σου όρια. Αυτό το διάστημα, πιθανόν να πάρεις αποφάσεις που αφορούν την ζωή σου και το μέλλον σου.

29 Δεκεμβρίου Η χρονιά θα κλείσει με μια εντυπωσιακή Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου, και θα επηρεάσει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, δίνοντας σου πολλές αφορμές για ξεκαθαρίσματα, τα οποία θα σου δώσουν μια δυναμική ώθηση σε προσωπικό επίπεδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 8 Δεκεμβρίου Η χρονιά ευνοϊκά για σένα, αφού η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο σου, ομορφαίνει την ζωή σου και σε κάνει να νιώθεις και πάλι έφηβος/η. Η φιλική συμπεριφορά, βοηθάει πάντα στο να έρθεις πιο κοντά με περισσότερο κόσμο, κι αυτό είναι το κλειδί που θα σου ανοίξει τις πόρτες, για να μπει η χαρά και η αισιοδοξία στη ζωή σου. Το τέλος του χρόνου, θα σε βρει πολύ χαρούμενο/η και θα κάνεις κινήσεις που θα σε βγάλουν από την πλήξη και την μονοτονία.

ΙΧΘΥΕΣ 7 Δεκεμβρίου Θα προσπαθήσεις να ξεπεράσεις κάποια όρια που έχουν τεθεί από τις εξωτερικές συνθήκες, γιατί κρίνεις ότι σε δυσκολεύουν αφόρητα. Έτσι, θα δοκιμάσεις να μην κινείσαι τόσο πολύ εντός των περιορισμών, αλλά με περισσότερη χαλαρότητα κι αυθορμητισμό. Είναι φυσικά αναγκαίο, να βρεις την προσωπική σου ελευθερία για να μην βιώνεις την καταπίεση όπως παλιά.

19 Δεκεμβρίου Ο Άρης μπαίνει στο ζώδιο σου, και το τέλος του χρόνου σε βρίσκει να έχεις μεγάλη ενέργεια και δύναμη ώστε να δημιουργήσεις τις συνθήκες εκείνες που σε εκφράζουν περισσότερο. Όλο αυτό, θα κρατήσει μέχρι και τις 27 Ιανουαρίου, δίνοντας σου την ευκαιρία να ανοίξεις τα φτερά σου, και να βρεις το σθένος να εκφράσεις καλύτερα τις επιθυμίες και τις προσωπικές σου αξίες.

πηγη