Με Φοίνικα Σύρου ο Εθνικός

1135

Τον Φοίνικα Σύρου το απόγευμα του Σαββάτου στις 5μμ. υποδέχεται ο Εθνικός στην Αλεξανδρούπολη σ ένα σπουδαίο παιχνίδι για την 7η αγωνιστική της VOLLEY LEAGUE. Στον Έβρο διεξάγεται ένα από τα πλέον ενδιαφέροντα παιχνίδια με τους παίκτες του Σάκη Μουστακίδη να κάνουν το παν για να επιστρέψουν στη νίκη. Είναι αγώνας που η ομάδα μας χρειάζεται σε μεγάλο βαθμό τη βοήθεια του κόσμου της…

O Eθνικός ψάχνει την τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα και την δεύτερη εντός έδρας. Προέρχεται από την ήττα στη Θεσσαλονίκη στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν.

«Πάντα είναι ντέρμπι»

Ο Γιάννης Καβαρατζής είπε για τον αγώνα με τον Φοίνικα: «Είναι ένας κομβικός αλλά δύσκολος αγώνας που θέλουμε να νικήσουμε. Ακόμα δεν έχουμε δείξει το καλό πρόσωπο της ομάδας και τις πραγματικές δυνατότητες που έχουμε. Στην έδρα μας παίζουμε καλύτερα και ο κόσμος μας δίνει ρυθμό. Είναι σημαντικό διότι παλεύουμε κάθε αγώνα και δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα. Ο Φοίνικας κάθε χρόνο είναι δυνατός και ανταγωνιστικός και τα τελευταία χρόνια οι αναμετρήσεις μας είναι ντέρμπι. Πρώτος στόχος είναι η παραμονή κι αν πάρουμε βαθμούς σε αγώνες όπως αυτός με τον Φοίνικα θα κοιτάξουμε και την 8αδα».

Το πρόσωπο του αγώνα είναι ο Σέρβος κεντρικός Πέταρ Τουράνιανιν ο οποίος τη σεζόν 2015-16 αγωνίστηκε στον Εθνικό και θα βρεθεί αντίπαλος της παλιάς του ομάδας.

Με Φοίνικα Σύρου ο Εθνικός