Το πάρκο των Χριστουγέννων στην Αλεξανδρούπολη ανοίγει τις πόρτες του σε μικρούς και μεγάλους

1021
Η στιγμή που όλοι περιμέναμε έφτασε! Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016 στις 19.00 το Πάρκο των Χριστουγέννων θα ανοίξει τις πύλες του για να υποδεχτεί μικρούς και μεγάλους προσφέροντας αξέχαστες στιγμές ξεγνοιασιάς, χαράς και παιχνιδιού!

Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελος Λαμπάκης θα φωταγωγήσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο που για πρώτη φορά θα βρίσκεται στο πάρκο μας, πλαισιωμένος από τις παιδικές φωνές της Χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου Αλεξανδρούπολης. Λίγη ώρα αργότερα στη σκηνή θα ανέβει ο Θέμης Γεωργαντάς για να επιλέξει ήχους και μουσικές σε έντονους εορταστικούς ρυθμούς.

Καθημερινά στο Σπιτάκι των Ευχών (Γραφείο Εθελοντισμού) θα υπάρχει face painting, ζωγραφική, κατασκευές, το ταχυδρομείο του Αι-Βασίλη, επιτραπέζια και παραμύθια ενώ στο Εργαστήρι των  Ξωτικών όπου συμμετέχουν και οι 12  Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί, θα γίνεται ζωγραφική προσώπου (face painting) ανάλογη με τους ήρωες που ξεπηδούν μέσα από τα Χριστουγεννιάτικα παραμύθια και θα υπάρχουν γλυκά και καραμέλες. Οι μικροί μας φίλοι θα μπορούν να απασχοληθούν δημιουργικά, φτιάχνοντας πρωτότυπες κατασκευές και γλυκίσματα, παρακολουθώντας χριστουγεννιάτικες παιδικές ταινίες και ζωγραφίζοντας χριστουγεννιάτικες εικόνες.

Ο Άγιος Βασίλης θα βρίσκεται στο σπιτάκι του όπου θα σας περιμένει να ακούσει τις ευχές και τις επιθυμίες σας ενώ στο σπιτάκι της γιαγιάς οι κυρίες από το Πολυκοινωνικό του Δήμου θα διαβάζουν παραμύθια, χριστουγεννιάτικες ιστορίες και μύθους σε μικρούς και μεγάλους.

Στο Πάρκο των Χριστουγέννων οι μικροί μας φίλοι θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν μια βόλτα με το καρουζέλ και το τρενάκι ενώ για τα μεγαλύτερα παιδιά υπάρχει το παγοδρόμιο, η παγωμένη τσουλήθρα και 7D κινηματογράφος. Ζεστά ροφήματα, ζαχαρωτά και είδη δώρων πλαισιώνουν το χώρο του πάρκου ενώ στη σκηνή τοπικά συγκροτήματα και χορευτικά προσδίδουν ρυθμό και κέφι στη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Καλά Χριστούγεννα σε όλους!!

 

Το πάρκο των Χριστουγέννων στην Αλεξανδρούπολη ανοίγει τις πόρτες του σε μικρούς και μεγάλους

Όλο το πρόγραμμα  ΕΔΩ