Η συμμετοχή όλων μας είναι το λιγότερο για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών

1009

                                               

Η  25η   Νοεμβρίου είναι η παγκόσμια ημέρα για την  Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών. Η Επιτροπή Ισότητας Φύλων  του Δήμου Αλεξανδρούπολης (ΔΕΠΙΣ)  αναγνωρίζει  τη σπουδαιότητα της ημέρας  καθώς η  έμφυλη βία  δεν αναγνωρίζει σύνορα φυλής , ηλικίας και τάξης.

depis

Μπορείς και εσύ να συμμετέχεις  στον αγώνα για την εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών δημιουργώντας το δικό σου μήνυμα .

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ  ΔΕΠΙΣ:

1 Γράψε σε ένα κομμάτι χαρτί  το μήνυμα  που θα ήθελες να μοιραστείς   και να αφορά στην παγκόσμια ημέρα για την Εξάλειψη της  Βίας κατά των γυναικών.

  1. Γράψε το επώνυμο και το όνομα σου και υπέγραψε το μήνυμα σου. Ανώνυμα μηνύματα δεν θα ληφθούν υπ’ όψιν από την ΔΕΠΙΣ.

3.Τοποθέτησε το μήνυμα σου στην ειδική κάλπη που βρίσκεται  στην είσοδο του Δημαρχείου Αλεξανδρούπολης κατά τις εργάσιμες ώρες και ημέρες.

Στις 25 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 19.00  θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στο  Δημοτικό θέατρο του Δήμου Αλεξανδρούπολης  για να τιμηθεί η παγκόσμια ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών. Θα επιλεγεί τυχαία ένα μήνυμα από την ειδική  κάλπη και θα εκφωνηθεί  στο κοινό. Στο δημιουργό του μηνύματος  θα αποδοθεί  ευχαριστήρια επιστολή από την ΔΕΠΙΣ και το μήνυμα του θα αναγραφεί σε πλακέτα. Τα υπόλοιπα μηνύματα θα καταγραφούν  από την Επιτροπή και θα κοινοποιηθούν σε μελλοντική δράση της ΔΕΠΙΣ.

Ένωσε και εσύ τη φωνή σου με όλους  τους πολίτες του κόσμου που αγωνίζονται να σταματήσει κάθε είδους βία  προς τις γυναίκες της γης.