“Γαλάζιος εμφύλιος” στη Θράκη με επώνυμες καταγγελίες κατά ηγεσίας ΝΔ!

1166

Απίστευτες καταγγελίες έρχονται στο φως σχετικά με την διαδικασία εκλογής νέου Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης.

perifereia

Φαίνεται ότι στην Ξάνθη υπάρχει “γαλάζιος εμφύλιος” και τα όσα πλέον επωνύμως και δημοσίως καταγγέλονται αποδεικνύουν ότι το κομματικό συμφέρον στην Ελλάδα είναι ισχυρότερο όλων των άλλων.

Τα όσα γράφει στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης είναι ενδεικτικά.

Τι γράφει:

Ή ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΔΕΚΑΞΙ

”Σαν ένας απλός πολίτης και εχων το δικαίωμα εκ του νόμου του εκλέγεσθαι στην θέση του εκλιπόντος Περιφερειάρχη Γεωργίου Παυλίδη, αποφάσισα να θέσω τον εαυτό μου στην κρίση των τριάντα πέντε συναδέλφων μου περιφερειακών συμβούλων .

Υπηρετώντας ιδεολογικά και κομματικά ένα χώρο πάνω από σαράντα χρόνια με προσήλωση και αφοσίωση περίμενα επειδή δεν ήμουν ο εκλεκτός των Αθηνων να σιωπησουν απέναντι στην υποψηφιότητα μου .

Δυστυχώς αντιμετωπιστηκα πολύ σκληρά και με αφόρητη πίεση να αποσυρθω λες και ήμουν “καταζητούμενος” από τους διάφορους μανδαρινους των Αθηνων που όλοι μιλούσανε εκ μέρους του προέδρου.

Άτομα που δεν γνωρίζουν που βρίσκεται η περιφέρεια μας και ούτε πρόκειται να την επισκεφθούν πάλι , θέλουν να αποφασίζουν για το μέλλον μας.

( Επί του θέματος θα επανέλθω σύντομα )

Εκείνο που με προβληματίζει είναι ενώ η χώρα καταρρέει και η Νέα Δημοκρατία έρχεται να κυβερνήσει , αν τα παραπάνω γεγονότα αποτελούν δείγμα γραφής του τρόπου επιλογής των στελεχών που θα πλαισιώνουν την κυβέρνηση.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ 16 ΠΟΥ ΑΝΤΕΞΑΝ

Άλλωστε να είναι βέβαιοι ότι το μόνο που υπηρετώ στην πολιτική μου διαδρομή είναι ιδέες οράματα και το συμφέρον του τόπου”.

Σύμφωνα με πληροφορίες με την ανάρτηση αυτή φωτογραφίζεται άνθρωπος από το περιβάλλον του προέδρου της ΝΔ που φέρεται να ενδιαφέρεται να πολιτευτεί σε νομό της Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης.

Πηγή: Militaire.gr