Yolo: Έκτακτη πρόγνωση τριημέρου για τα ζώδια μας από την Justine R

1105

Ο Άρης στο ζώδιο του σκορπιού μας βοηθά να διοχετεύσουμε την ενέργεια μας ώστε να είμαστε πιο δυνατοί και με λιγότερο στρες. Έτσι θα περάσουμε ένα όμορφο τριήμερο.

%ce%b6%cf%89%ce%b4%ce%b9%ce%b1
Πιο συγκεκριμένα:
Κριός: Ο δυναμικός Κριός πρέπει να δείξει συνεπής με τους ανθρώπους στο κοντινό του περιβάλλον και να δεχτεί τις ευχάριστες προτάσεις που θα του γίνουν και θα τον βοηθήσουν μελλοντικά.
Στον επαγγελματικό τομέα οι ιδέες του είναι εξαιρετικές αλλά θέλει προσοχή η διαχείριση των οικονομικών του.
Αισθηματικά δεν είναι μια ευνοϊκή περίοδος για αντιπαραθέσεις. Καλύτερα οι συζητήσεις να πάρουν μια αναβολή και να ασχοληθεί με το πως θα περάσει χαλαρά με το έτερον ήμισυ το τριήμερο του.
Ταύρος: Γενικά με τον Άρη στο ζώδιο σκορπιού ο Ταύρος θέλει να διοχετεύσει την ενέργειά του και να βρει τρόπους ώστε να διορθώσει λάθη από το παρελθόν του.
Στον αισθηματικό τομέα κάποια προβλήματα πάνε να χαλάσουν τη μέρα και το τριήμερο αλλά αν επικεντρωθεί στον εαυτό του όλα θα πάνε καλά. Νέα πρόσωπα εμφανίζονται που είναι πολύ ενδιαφέροντα.
Στον οικονομικό τομέα πρέπει να δώσει ιδιαίτερη προσοχή στις παρεκτροπές.
Επαγγελματικά όμως τα καταφέρνει ιδιαίτερα καλά. Αν τακτοποιήσει θέματα γραφειοκρατίας θα δει ευκαιρίες που δεν περίμενε και θα έχει μια άνοδο που θα τον κάνει απίστευτα δημοφιλή.
Δίδυμος: Πολλές ευκαιρίες για να υλοποιηθούν τα σχέδια του Διδύμου όμως απαιτείται μεγαλύτερη κοινωνικότητα. Γενικότερα στο τριήμερο προβλέπονται θετικές αλλαγές, ωραίες και αναπάντεχες καταστάσεις. Τα οικονομικά έχουν κάποια προβλήματα από το προηγούμενο διάστημα όμως οι εξελίξεις θα είναι θετικές.
Στα επαγγελματικά υπάρχει όρεξη για θετικές αλλαγές και μεγαλύτερη αφοσίωση σε αυτά.
Αισθηματικά καλύτερα να απολαύσεις την παρέλαση και την ξεκούραση του τριημέρου χωρίς πολλά λόγια και άγχος. Η Αφροδίτη από τον Τοξότη βοηθά να περάσεις ρομαντικά με το ταίρι σου.
Καρκίνος: Οικογενειακά θέματα θα λυθούν από την θετική ενέργεια που θα προσφέρουν οι καρκίνοι στους οικείους τους. Ταυτόχρονα δείχνουν να απελευθερώνονται από άγχη και δεσμεύσεις. Οικονομικά χρειάζεται προσοχή αν και η κατάσταση παραμένει σταθερή. Τα επαγγελματικά σας δείχνουν να πηγαίνουν καλά με προοπτικές για μεγαλύτερη άνοδο και επιτυχία. Στον αισθηματικό τομέα, έχετε όλο το χρόνο να περάσετε καλά και να απολαύσετε εξαιρετικές στιγμές με το ταίρι σας, αρκεί να αφοσιωθείτε σε αυτό.
Λέων: Γενικά αρκετά καλό το διάστημα που ακολουθεί. Οι σχέσεις σε όλα τα επίπεδα είναι καλές και η δυναμικότητα και αποφασιστικότητα σας, αρχηγικά λιοντάρια, θα δώσουν λύσεις σε πολλά επίπεδα της ζωής σας. Επαγγελματικά είστε αρκετά καλά. Η επιμονή στην σταθερότητα των καταστάσεων, είναι αυτό που πρέπει για αυτό το διάστημα. Αν και οι οικονομικές εκκρεμότητες είναι αρκετές η κατάσταση θα βελτιωθεί. Αισθηματικά προσπαθήστε με την γοητεία και το χιούμορ σας να περάσετε υπέροχα με το ταίρι σας. Δώστε του μια θέση δίπλα στο θρόνο σας και το τριήμερο θα είναι αρχοντικό και φανταστικό!!
Παρθένος: Χωρίς άγχος θα  εδραιώσετε μια συνεργασία το επόμενο διάστημα. Προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται. Στον επαγγελματικό τομέα πολύ καλή περίοδος. Στα οικονομικά σας προκύπτουν αρκετά έξοδα και χρειάζεται προσοχή. Αισθηματικά τα πάτε πολύ καλά με τη σχέση σας. Πολλές στιγμές έρωτα και πάθους για το τριήμερο και μια αίσθηση μοναξιάς που αισθανόσασταν δεν θα σας απασχολήσει αυτές τις μέρες.
Ζυγός: Στροφή προς τον εαυτό του πρέπει να κάνει ο Ζυγός. Το πολύ τρέξιμο και το άγχος θα πρέπει να το βάλει στη ζυγαριά του για να το ισορροπήσει. Επαγγελματικά τα βάζει λίγο με τους γύρω του αν και τα πράγματα πάνε σχετικά καλά, καινούριες ευκαιρίες και συνεργασίες. Στα οικονομικά χρειάζεται μέτρο αλλιώς θα βγει εκτός προυπολογισμού. Αισθηματικά πρέπει να φροντίσει να μην υπάρξουν διαμάχες με το ταίρι του κυρίως επειδή μπορεί να βαριέται. Ωραίες βόλτες, φαγητό και διασκέδαση θα είναι ότι πρέπει για τις μέρες αυτές. Ξεκινήστε ακόμα και μετά την παρέλαση.
Σκορπιός: Η δυναμικότητα σου σε κάνει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον. Μην αρνηθείς προσκλήσεις που θα φέρουν νέες γνωριμίες. Επαγγελματικά γίνονται αλλαγές όχι και τοστ άσχημες και είναι μια καλή περίοδος. Τα οικονομικά αρχίζουν να ισορροπούν αν και θέλουν ιδιαίτερη προσοχή τις συγκεκριμένες μέρες για τυχόν περιττά έξοδα. Αισθηματικά κάποια πράγματα που σας κουράζουν θα είναι καλύτερα, αν και υπάρχουν στη σχέση σας θέματα που δεν έχουν λυθεί. Το τριήμερο είναι περίοδος για κουβέντα αλλά ταυτόχρονα για παιχνίδια και διασκέδαση….
Τοξότης: Αρκετά καλή περίοδος αν και αυτές τις μέρες ευχάριστα και δυσάρεστα πράγματα εναλλάσσονται. Πολλές ευκαιρίες για επιτυχίες και οι δραστηριότητες σας αυτές τις μέρες ιδιαίτερα πολλές. Επαγγελματικά πολύ καλή στιγμή για τις δουλειές σας με καινούρια ξεκινήματα. Νομικά θέματα ευνοούνται ιδιαίτερα. Οικονομικά αν και κάποιες στιγμές βγήκες εκτός προυπολογισμού αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα. Θα καλυφθούν υποχρεώσεις και θα ανεβεί η ψυχολογία σου. Αισθηματικά λίγη γκρίνια λόγω υποχρεώσεων σου θα την ακούσεις και το τριήμερο, αλλά με την ηρεμία και τον τρόπο σου, θα καταφέρεις άλλη μια φορά να περάσεις όπως εσύ θέλεις.
Αιγόκερως: Τα άστρα σε ευνοούν αγαπητέ Αιγόκερε. Η καθημερινότητά σου βελτιώνεται, ενώ νέα πρόσωπα δίνουν άλλο νόημα στη ζωή σου. Απέφυγε τάσεις απομόνωσης και μην σκέφτεσαι αρνητικά.
Επαγγελματικά αρχίζεις να πηγαίνεις πολύ καλύτερα όμως μην κουράζεσαι υπερβολικά γιατί θα γίνουν λάθη. Μην είσαι απαισιόδοξος.
Στα οικονομικά έχεις πολλά έξοδα αλλά είσαι εντάξει με τις υποχρεώσεις σου.
Αισθηματικά: Να απολαύσεις το τριήμερο σου γιατί οι δουλειές σε έχουν απομακρύνει από το σύντροφό σου. Έχεις δυνατότητες για ιδιαίτερες ρομαντικές στιγμές που θα τις απολαύσεις αρκεί να μην εκνευριστείς.
Υδροχόος: Ο τρόπος που επικοινωνείς είναι μοναδικός και αυτές τις μέρες θα φτάσει στο αποκορύφωμά του. Οι αλλαγές που σου συμβαίνουν θα έχουν όλες θετικά αποτελέσματα και θα σε δικαιώσουν. Πρόσεξε να κρατήσεις το πρόγραμμα που έχεις βάλει στη ζωή σου και όλα θα πάνε καλά.
Επαγγελματικά υπάρχουν κάποιες δυσκολίες και μικρά προβλήματα αλλά με την ενεργητικότητα σου θα δώσεις λύσεις. Νέα πρόσωπα σε πλησιάζουν.
Οικονομικά: Οι υποχρεώσεις αυξάνουν, θέλει προσοχή στη διαχείριση τόσο στην εξόφληση παλιών λογαριασμών όσο και στο να μην κάνεις νέα περιττά έξοδα.
Αισθηματικά. Με αισιοδοξία και φαντασία η σημερινή μέρα και το τριήμερο θα είναι εξαιρετικό και τα προβληματάκια στη σχέση σου θα επιλυθούν. Όχι στις διαμάχες.
Ιχθύς: Οι ασχολίες σου ειναι αρκετές αυτό τον καιρό, αλλά τα πράγματα θα δείς να πηγαίνουν όπως εσύ τα επιθυμείς. Οι πλανήτες σε ευνοούν και η θετική περίοδος πρέπει να αξιοποιηθεί σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και σε οικογενειακό. Οι χειρισμοί σου σε όλα τα επίπεδα θα είναι και θα πρέπει να είναι δυναμικοί. Επαγγελματικά όλα αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα. Νέα πράγματα που έχουν ξεκινήσει θα έχουν εξαιρετική έκβαση και θα πάρεις πολλά θετικά σχόλια. Προτάσεις που θα σου γίνονται θα ειναι συμφέρουσες. Οικονομικά φρόντισε να είσαι συνεπής και περιόρισε τα έξοδα σου αν και το μέλλον φαίνεται ιδιαίτερα αποδοτικό. Αισθηματικά έχεις κάποια ερωτηματικά σχετικά με τη συμπεριφορά του συντρόφου σου. Πρέπει να σκεφτείς και τις δικές σου ευθύνες. Έλα πιο κοντά στο ταίρι σου και θα κάνεις το τριήμερο αξέχαστο με τον ερωτισμό και την γοητεία σου.

Καλό τριήμερο!