«Ξετίναξε» τον Έβρο το Κομάντο και Αναφέρει…Από εδώ δεν Περνάνε!

1622
????????????????????????????????????
Μονάδες του Έβρου και μάλιστα μια Εβδομάδα μετά την Εθνική Διακλαδική Άσκηση ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2016 ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού ξετίναξε τον Έβρο και αναφέρει : Από εδώ δεν Περνάνε!
Aπό 17 έως 19 Οκτωβρίου 2016 ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού, Αντιστράτηγος Ιωάννης Ηλιόπουλος, επισκέφθηκε την Περιοχή Ευθύνης της ΧVΙ Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού (XVI Μ/Κ ΜΠ) στον Έβρο και συγκεκριμένα τα Στρατηγεία, το σύνολο των Μονάδων και Ανεξάρτητων Υπομονάδων των Σχηματισμών, καθώς και Φυλάκια αυτών.
Δεν άφησε Άρματα και Μονάδες που να μην επιθεωρήσει ο ΓΕΠΣ…Σύμφωνα με πληροφορίες ,Απλά τους ξετίναξε όπως λένε στην γλώσσα τους οι Στρατιωτικοί
Τα μπράβο έπεφταν βροχή για τα Στελέχη των Μονάδων τη ΧVΙ Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού (XVI Μ/Κ ΜΠ)
Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων, διαπιστώθηκε το υψηλό επίπεδο ετοιμότητας των Σχηματισμών, η λειτουργικότητα των οπλικών συστημάτων και μέσων, το υψηλό ηθικό και η γνώση της αποστολής από το προσωπικό.
Ταυτόχρονα, κατεγράφησαν τα σημεία που χρήζουν επεμβάσεως του ΓΕΣ και τα οποία έχουν ήδη προωθηθεί στους αρμόδιους φορείς του, ώστε να δρομολογηθεί η διαδικασία επιπλέον βελτιώσεώς τους.
Έτοιμοι για όλα οι «Στρατηγοί του Έβρου»…Ήρεμα παίδες δεν ήρθε ακόμη η ώρα !
Ο Γενικός Επιθεωρητής, συνεχάρη το προσωπικό για το έργο που επιτελείται και παρείχε οδηγίες, στο πλαίσιο των κατευθύνσεων του ΓΕΣ.
πηγή: ΕΔΩ