Τριήμερη περιοδεία στη Σαμοθράκη, για το βουλευτή Έβρου Αν. Δημοσχάκη

1092

Ο Βουλευτής Έβρου και Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Αν. Δημοσχάκης, πραγματοποίησε τριήμερη περιοδεία στο νησί της ΝΙΚΗΣ, τη Σαμοθράκη.

Βασική συνισταμένη της επίσκεψής του στο νησί που προέκυψε μέσα από επισκέψεις και συζητήσεις, τόσο με τους θεσμικούς παράγοντες της Σαμοθράκης όσο με κατοίκους και φορείς παραγωγικών τάξεων, είναι η εξασφάλιση νέων επί πλέον μεταφορών όπως μέσω ελικοδρομίου, υδατοδρομίου και η διεύρυνση των υπαρχουσών, όπως της ακτοπλοϊκής επί πλέον εξυπηρέτησης.

Παράλληλα, κρίθηκε απαραίτητη η βελτίωση των βασικών υποδομών και παροχής υπηρεσιών μέσα από την κρατική και ιδιωτική πρωτοβουλία που επιδιώκεται από τους θεσμικούς φορείς του Νησιού!

Ο Βουλευτής παρακολούθησε τη θεία Λειτουργία στον Ι.Ν. της Παναγίας της Καμαριώτισσας και επισκέφτηκε το Δημαρχείο, την Αστυνομία, την Πυροσβεστική, το Λιμεναρχείο, τη Στρατιωτική Διοίκηση και το Κέντρο Υγείας.

Συναντήθηκε και συνομίλησε για όλα τα θέματα με τους θεσμικούς παράγοντες τους οποίους και ευχαριστεί δημόσια για τη ειλικρινή και εποικοδομητική τοποθέτησή τους σε όλα τα θέματα.

Επισκέφτηκε τη Χώρα, Οικισμούς και χωριά της νήσου και οι συνομιλίες του με τους απλούς και καλόκαρδους Σαμοθρακίτες ήταν ιδιαίτερα ενημερωτικές και απόλυτα τεκμηριωμένες. Σύντομα μέρος των καινοτόμων και ευρηματικών ιδεών και επιδιώξεων τους θα προωθηθούν μέσα από τον κοινοβουλευτικό έλεγχο.