Πανελλαδικός Ταυτόχρονος Δημόσιος Θηλασμός 2016: «Υποστηρίξτε τις μητέρες να θηλάσουν οποτεδήποτε, οπουδήποτε !»

459

Στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού*, το Πανελλήνιο Δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας, διοργανώνει τον 7ο Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό σε περισσότερες από 50 πόλεις της Ελλάδας!

 

«Υποστηρίξτε τις μητέρες να θηλάσουν οποτεδήποτε, οπουδήποτε !»

 

Για τον Έβρο τη διοργάνωση έχει αναλάβει και φέτος η ομάδα

“Έβρος: Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας” (https://www.facebook.com/groups/EVROSTHILASMOS/)

 

και σας προσκαλεί το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016 στο καφεζαχαροπλαστείο παιδότοπο Ζησάκη, στην Ορεστιάδα και την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016 στο Φάρο Αλεξανδρούπολης, (σε περίπτωση κακοκαιρίας στο Νομαρχείο), σε μια εκδήλωση γιορτή για τον μητρικό θηλασμό! Ώρα προσέλευσης 11.00 π.μ.

 

Σε αυτή τη γιορτή μας δίνεται η αφορμή μητέρες – μέλη των ομάδων του Δικτύου μας να ευαισθητοποιήσουν, να αφυπνίσουν και να υποστηρίξουν τις νέες μητέρες και την ελληνική κοινωνία γενικότερα για τον μητρικό θηλασμό, όχι μόνο ως λέξεις σε ένα φυλλάδιο ή σε μία ομιλία, αλλά εμπράκτως, ως εικόνα και παρουσία, «από μητέρα προς μητέρα». Στόχος μας είναι η Ελλάδα να αποτελέσει μια χώρα υποστηρικτική και φιλική προς το θηλασμό, που θα αγκαλιάζει και θα στηρίζει την νέα μητέρα όσο εκείνη θα μαθαίνει την τέχνη του θηλασμού.

 

Σας περιμένουμε λοιπόν και φέτος, θηλάζουσες ή μη, μέλλουσες μητέρες, μητέρες πρώην θηλάζουσες, μπαμπάδες, γιαγιάδες, φίλους και λοιπούς συγγενείς, ΟΛΟΥΣ εσάς που στηρίζετε τον μητρικό θηλασμό και θέλετε να ενημερωθείτε, να γιορτάσουμε μαζί την Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού.

Η εκδήλωση έχει διαμορφωθεί έτσι ώστε να μπορούν να απασχοληθούν οι μικροί μας φίλοι από τις 11:00 π.μ. έως και τις 2:00 μ.μ. Θα μοιραστεί ενημερωτικό υλικό, θα γίνουν συζητήσεις και θα γνωριστούμε από κοντά! Θα υπάρχουν δωράκια και εκπλήξεις για όσοι παρευρεθούν στην εκδήλωση!!!

Περισσότερες πληροφορίες :

https://www.facebook.com/events/1187276144673099/

Το βίντεο:

Τηλέφωνο: 697.4923790