Ο Εβρίτης άσσος του ΠΑΟΚ Δημήτρης Κωνσταντινίδης μιλάει αποκλειστικά στο inevros.gr

1491
  1. Από που κατάγεσαι;

Κατάγομαι από την πόλη της Ορεστιάδας.

  1. Πόσων χρόνων είσαι;

Είμαι 23 χρόνων.

  1. Πότε έγινε η πρώτη επαφή με το βόλλευ;

Με το βόλλευ ασχολήθηκα πρώτη φορά στην ηλικία των 9 χρόνων.

  1. Απο που ξεκίνησες;

Απο τον Α.Ο.Ο .

konstantidis

 

  1. Θυμάσαι τον πρώτο σου επαγγελματικό αγώνα;

Ο Α.Ο.Ο.  ήταν και η ομάδα με την οποία αγωνίστηκα για πρώτη φορά σε αντρική ομάδα στο πρωτάθλημα της Α2       κατηγορίας τη σεζόν 07-08.

Ο πρώτος μου επαγγελματικός αγώνας ήταν με την ομάδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης εναντίον του Α.Ο            Κηφισιάς τη σεζόν 2010-11.

  1. Πως είναι ξαφνικά να ‘ μεγαλώνεις’ και να παίζεις απέναντι σε παίκτες που πριν λίγο καίρο τους έβλεπες απο την τηλεόραση;

Σίγουρα το συναίσθημα να αγωνίζεσαι απέναντι σε αθλητές που τους παρακολουθούσες στην τηλεόραση και       τους είχες ως πρότυπα είναι κάτι  συναρπαστικό! Αυτό είναι όμως ένα απο τα πολλά ωραία χαρακτηριστικά του αθλητισμού, το να βλέπεις ότι οι κόποι σου δικαιώνονται και οτι μέρα με τη μέρα έρχεται και κάτι καινούργιο και πιο απαιτητικό.

  1. Στον Α.Ο.Ορεστιάδας πόσα χρόνια αγωνίστηκες;

Στον Α.Ο Ορεστιάδας ξεκίνησα όπως ανέφερα και πριν. Αγωνίστηκα απο το 2007 εως το 2010 στην Α2 κατηγορία. Ενα χρόνο τον πέρασα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και επέστρεψα το 2011 στον Α.Ο.Ο.  όπου το 2014 πετύχαμε ξανά την άνοδο στην Α1 κατηγορία και αγωνίστηκα επαγγελματικά μέχρι και τη σεζόν που μας πέρασε και φέτος ήρθε η μεταγραφή μου στον ΠΑΟΚ.

  1. Πέρυσι έκανες μια πολύ καλή σεζόν με τον Α.Ο.Ο. Πιστεύεις οτι ήταν το εισιτήριο για τη μεταγραφή σου στον ΠΑΟΚ ;

Πέρυσι η χρονιά με την Ορεστιάδα δεν είχε ξεκινήσει πολύ καλά αλλά η συνέχεια ήταν καλύτερη και ευτυχώς η ομάδα σώθηκε στην κατηγορία χωρίς να χρειαστεί να παίξουμε play out.

Απο κει και πέρα στόχος μου ήταν να προπονούμαι σωστά, να παίζω όσο καλύτερα μπορώ και και το καλοκαίρι χάρηκα πολύ που όλη η προσπάθεια μου απέδωσε και  ήρθε η μεταγραφή μου στον ΠΑΟΚ.

14455867_1770773529877257_1178215792_o

 

  1. Πας στον πρωταθλητή Ελλάδος, τι συναισθήματα σου δημιουργεί ;

Φέτος λοιπόν είμαι στον ΠΑΟΚ ο οποίος είναι δις πρωταθλητής Ελλάδος και αυτό από μόνο του ανεβάζει τις προσδοκίες όλων! Αισθάνομαι πολύ καλά απο την πρώτη μέρα που βρέθηκα εδώ και ξεκινήσαμε προπονήσεις. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον προπονητή μου για την πρόταση που μου έκαναν και έχω πλέον την ευκαιρία να αγωνιστώ για τον πρωταθλητή. Η ομάδα είναι πολύ ισχυρή και φέτος και στόχος μας είναι όλοι οι εγχώριοι τίτλοι και όσο καλύτερη πορεία  στην Ευρώπη. Προσωπικά αισθάνομαι πολύ τυχερός που βρίσκομαι εδώ και συνεργάζομαι με όλους αυτούς τους ανθρώπους οι οποίοι πραγματικά με βοηθούν πολύ και μέσω της προπόνησης βελτιώνομαι καθημερινά. Πλεον ανυπομονώ να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και να βρεθώ στον αγωνιστικό χώρο ώστε να ζήσω την φανταστική ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ οι οποίοι στηρίζουν συνεχώς την ομάδα και είναι η κινητήριος της δύναμη!

10.Η εθνική Ελλάδος είναι στο βάθος του μυαλού σου;

Όσον αφορά την εθνική ομάδα πιστεύω πως είναι η μεγαλύτερη τιμή για έναν αθλητή και εννοείτε πως θα ήθελα να γίνω μέλος της.

11.Έχεις κάποιον παίχτη σαν πρότυπό σου;

Δεν έχω κάποιον συγκεκριμένο παίχτη για πρότυπο, αλλά μου αρέσει γενικά και παρακολουθώ πάρα πολλούς παίχτες ανά τον κόσμο οι οποίοι έχουν πετύχει μεγάλες διακρίσεις και είναι άξιοι σεβασμού.

 

www.inevros.gr