Εξιχνιάστηκαν 3 κλοπές από οικίες και 1 απόπειρα στην πόλη της Αλεξανδρούπολης

1410

Συνελήφθησαν 3 ημεδαποί σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης και  των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής

 

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, τρεις (3) κλοπές από οικίες και μία απόπειρα, που διαπράχθηκαν το χρονικό διάστημα 27/9 έως 2/10/2016, στην πόλη της Αλεξανδρούπολης.

 

Συνελήφθησαν χθες (2-10-2016) το απόγευμα, στην Αλεξανδρούπολη, από τους παραπάνω αστυνομικούς, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 24, 21 και 20 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης (συμμορία) και των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής.

 

Αναλυτικότερα, κατά τη διάρκεια ερευνών για τη σύλληψη δραστών που διέπραξαν διαρρήξεις σπιτιών, στην Αλεξανδρούπολη, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 21χρονο να έχει εισέλθει στον αύλειο χώρο οικίας και τους άλλους δύο (2)  δράστες να αναμένουν έξω από αυτήν, επιβαίνοντες σε ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο όχημα βρέθηκαν 7 διαρρηκτικά εργαλεία, 1 ζευγάρι γάντια, 1 κουκούλα και 1 πινακίδα κυκλοφορίας, τα οποία και κατασχέθηκαν.

 

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι οι τρεις δράστες, την 27, 28 και 29-9-2016, διέρρηξαν τρεις (3) οικίες στην Αλεξανδρούπολη, αφαιρώντας από το εσωτερικό τους διάφορα χρυσαφικά, τιμαλφή και αντικείμενα.

Κατασχέθηκε επίσης το παραπάνω όχημα.

Σημειώνεται ότι και οι τρεις (3) δράστες, έχουν απασχολήσει επανειλημμένα κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.