Ορεστιάδα: Εξιχνιάστηκαν 6 κλοπές σε σπίτια στην Ορεστιάδα

1327

%ce%ba%ce%bb%ce%bf%cf%80%ce%b7

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 2 ημεδαπών για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από εμπεριστατωμένες έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας, έξι (6) κλοπές από οικίες, τετελεσμένες και σε απόπειρα, που διαπράχθηκαν κατά το χρονικό διάστημα 5 έως 19-9-2016, στην Ορεστιάδα.

Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο (2) ημεδαπών, ηλικίας 35 και 34 ετών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.  

Αναλυτικότερα, από τις έρευνες των αστυνομικών, προέκυψε ότι οι δράστες,   το παραπάνω χρονικό διάστημα, ενεργώντας μαζί με άγνωστους μέχρις στιγμής συνεργούς τους και με διαφορετικές συνθέσεις, διέρρηξαν πέντε (5) οικίες στην Ορεστιάδα και αποπειράθηκαν να διαρρήξουν ακόμη μία (1), χωρίς όμως να ολοκληρώσουν την πράξη τους, καθόσον έγιναν αντιληπτοί.

Κατά τη διάπραξη των διαρρήξεων αφαίρεσαν από το εσωτερικό των σπιτιών συνολικά το χρηματικό ποσό των 31.000 ευρώ και διάφορα χρυσαφικά.

Σημειώνεται ότι και οι δύο (2) δράστες έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση και τις έρευνες ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ορεστιάδας.