Σύσκεψη φορέων για τον τουρισμό της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου στην Αλεξανδρούπολη 28/9/2016

1969

Σύσκεψη φορέων για τον τουρισμό πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2016, στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου στην Αλεξανδρούπολη, υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Δημητρίου Πέτροβιτς.

«Υλοποιώντας την πρόταση του Περιφερειάρχη μας Γιώργου Παυλίδη, που έγινε ομόφωνα αποδεκτή από το Περιφερειακό Συμβούλιο, να αναδειχθεί το 2017 “Έτος Τουρισμού”, συγκαλέσαμε διερευνητική σύσκεψη εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αλλά και εμπλεκόμενων φορέων με τον τουρισμό, παρουσία και του εντεταλμένου συμβούλου τουρισμού της Περιφέρειας, Μιχάλη Αμοιρίδη» δήλωσε ο κ. Πέτροβιτς. Και συνέχισε λέγοντας «Συζητήσαμε για την προσπάθειά μας να ενώσουμε όλες τις δυνάμεις της Περιφέρειας, ώστε να μπορέσουμε να επανεκκινήσουμε και επανακινητοτροδοτήσουμε τον τουρισμό. Έγινε μια ζύμωση απόψεων, ακούστηκαν πολλές και ενδιαφέρουσες προτάσεις, οι οποίες θα αποτυπωθούν και γραπτώς, προκειμένου σε επόμενη συνάντηση, να συγκεκριμενοποιήσουμε τις δράσεις και τους άξονες που θα ακολουθήσουμε για να μπορέσουμε το 2017 να δώσουμε μια νέα προοπτική στο τουριστικό προϊόν του τόπου μας, αξιοποιώντας τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα».

%ce%b5%ce%b9%ce%ba%cf%8c%ce%bd%ce%b1-019

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Ευάγγελος Λαμπάκης, ο Δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλειος Μαυρίδης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σαμοθράκης Παναγιώτης Παπάς, ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης Αλεξανδρουπόλως Αρχιμανδρίτης Ειρηναίος Λαφτσής, ο εντεταλμένος σύμβουλος τουρισμού της Π.Α.Μ.Θ. Μιχάλης Αμοιρίδης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου Χριστόδουλος Τοψίδης, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ξενοδόχων Θράκης Κωνσταντίνος Χατζηκωνσταντίνου, ο Πρόεδρος του συνδέσμου AGRINET Ζαχαρίας Μπουμπόπουλος, η Αντιπρόεδρος των Τουριστικών Πρακτόρων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Ευαγγελία Καραμπατζάκη, ο Πρόεδρος Σωματείου Καφέ, Εστιατορίων, Κέντρων Διασκέδασης Αλεξανδρούπολης Γιώργος Αλαβάντας, ο Πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης Δάσους Δαδιάς Δημήτριος Μπακαλούδης, ο Πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης Δέλτα Έβρου Ανδρέας Αθανασιάδης, η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Έβρου Ευαγγελία Κοσμαδάκη.

%ce%b5%ce%b9%ce%ba%cf%8c%ce%bd%ce%b1-022