Το «Χάραμα» στο Διδυμότειχο ήρθε με πρόγραμμα φωτιά και νέες εκπλήξεις για ένα δυνατό χειμώνα!!

  2685

  Άλλος ένας χειμώνας ξεκινά για το «Χάραμα» από αυτο το Σάββατο 10 Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή-Σάββατο και Κυριακή μεσημέρι, που έγινε πλέον θεσμός στη νυχτερινή διασκέδαση του Διδυμοτείχου και όχι μόνο.

  Είναι σίγουρο ότι και φέτος οι χειμωνιάτικες νύχτες μας θα αποκτήσουν χρώμα και πάλι, αφού οι εκπλήξεις που σας ετοίμασε ο Στράτος αποτελούν εγγύηση για μοναδικές νύχτες ως το … χάραμα!

  Ξεκινάμε με την πρώτη έκπληξη. Νέο σούπερ μουσικό σχήμα με δυνατό ρεπερτόριο που υπόσχεται να μας απογειώσει και να βάλει φωτιά στις νύχτες μας. Βρεθήκαμε σε μια από τις πρόβες και παρακολουθώντας ένα μέρος μόνο του ρεπερτορίου, καταλάβαμε τι πρόκειται να γίνει και φέτος στο «Χάραμα». Απλά χαμός!

  Οι εκπλήξεις συνεχίζονται με τα νέα πιάτα που προστέθηκαν στο μενού και υπόσχονται να μας απογειώσουν γαστρονομικά. Άλλο ένα «σιγουράκι» λοιπόν είναι ότι η κουζίνα φέτος θα έχει πολλή δουλειά και δεν κρατιόμαστε να βρεθούμε στην έναρξη για να τη δοκιμάσουμε.

  Συνεχίζουμε με μια ακόμα φανταστική έκπληξη που έχει για σας ο Στράτος. Κάθε Παρασκευή και μόνο μέσα από το inevros, κάποιοι τυχεροί από εσάς θα κερδίσετε τραπέζια 2 ατόμων για να απολαύσετε δωρεάν το πρόγραμμα.

  Κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ αλλά και κάθε Κυριακή μεσημέρι, το «Χάραμα» μας υπόσχεται ανεπανάληπτες στιγμές. Το γνωρίζετε καλά όλοι εσείς που τα προηγούμενα χρόνια τιμήσατε με την παρουσία σας αυτό το μαγικό στέκι στους πρόποδες της Τσίγγλας.

  Μείνετε συντονισμένοι γιατί ο φετινός χειμώνας ανήκει στο «Χάραμα».

  Έρχονται κι άλλα…

  Ρεμπετάδικο «Το Χάραμα στο Διδυμότειχο» .. Ανοιχτά κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή μεσημέρι !!!

  *Η αίθουσα διατίθεται για κάθε είδους κοινωνική εκδήλωση.

  *Το catering της επιχείρησης, έρχεται στο χώρο σας για να σας λύσει πραγματικά τα χέρια και να τα ετοιμάσει ΌΛΑ για εσάς !!!

  *Τηλέφωνο ρεζερβέ: 25530 22274 και 6948 273442

  2ο χλμ. Διδυμοτείχου-Ψαθάδων