Χτίζετε ή ανακαινίζετε; Η Γεωργιάδης Κατασκευαστική πραγματοποιεί τα όνειρα σας!

  423

  Η ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Κατασκευαστική, είναι Τεχνική Κατασκευαστική και Εμπορική εταιρεία, η οποία ιδρύθηκε τον Μάιο του 1997, και δραστηριοποιείται από τότε ΣΥΝΕΧΩΣ & ΣΥΝΕΠΩΣ στον Έβρο και ιδιαίτερα στην πόλη της Αλεξανδρούπολης.

  Σκοπός της εταιρείας, είναι η κατασκευή κτιρίων υψηλών προδιαγραφών, με σεβασμό στον άνθρωπο, και τις σύγχρονες οικιστικές του ανάγκες. Η εταιρεία μας έχει ως αντικείμενο εργασιών, την κατασκευή και πώληση, ακινήτων, υψηλών προδιαγραφών που προορίζονται για ανθρώπους με υψηλή αισθητική και αίσθηση της ποιότητας.

  Ως νέα υπηρεσία, η ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Κατασκευαστική, προσφέρει εργασίες μερικής ή πλήρους ανακαίνισης χώρων, επισκευών και ενεργειακών αναβαθμίσεων κτιρίων.

  Ομάδα Μηχανικών, μελετά και προτείνει λύσεις, για κάθε ιδιαίτερη οικιστική ανάγκη. Φυσικά ο πελάτης, έχει πάντα το δικαίωμα της τελικής επιλογής, μιας και μιλάμε για το δικό του ακίνητο.

  Τα κατασκευαστικά συνεργεία που εργάζονται στα έργα, είναι συνεργάτες μόνιμοι, επί σειρά ετών. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται η άριστη ποιότητα στην εκτέλεση των εργασιών, η αρμονική συνεργασία μεταξύ των συνεργείων, όπου αυτή χρειάζεται, και η ταχύτητα ολοκλήρωσης και παράδοσης της έργου.

  Η επίβλεψη όλων των εργασιών στις κτιριακές μας κατασκευές γίνεται σε όλη την διάρκεια της ημέρας, από τα ίδια μέλη της εταιρείας προσφέροντας στους πελάτες της, την σιγουριά της συστηματικής και επιμελημένης εργασίας .

  Αλεξανδρούπολη
  Μαζαράκη 28, Έβρος 68100 Ελλάδα
  E-mail: [email protected].
  Τηλ.: 25510-34540 • Fax: 25510-84527