Σταύρος Κελέτσης: Τέλος από Υφυπουργός – Λυπάμαι που δεν μπόρεσα να ικανοποιήσω την επιθυμία του Πρωθυπουργού

679

Οι πρώτες αιχμές κατά Μητσοτάκη για τον ανασχηματισμό από τον Κελέτση: «Γνώριζα τις πιθανές συνέπειες της στάσης μου»

Η άρνησή του να ψηφίσει το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια είναι ο λόγος της αποπομπής του, σύμφωνα με τον Σταύρο Κελέτση

Ο Σταύρος Κελέτσης ήταν μέχρι και πριν λίγες ώρες Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη κάτι που όμως άλλαξε σήμερα (14/06) μετά και τον νέο ανασχηματισμό.

Βέβαια όπως φαίνεται ο βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας φαίνεται πως δεν ήταν πολύ ευχαριστημένος με την τελευταία εξέλιξη καθώς στο αποχαιρετιστήριο μήνυμα του ναι μεν εύχεται καλή επιτυχία στο νέο κυβερνητικό σχήμα ωστόσο αφήνει και τις αιχμές του για τον λόγο που ο ίδιος δεν είναι πια μέλος του.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Σταύρου Κελέτση

«Θέλω να ευχαριστήσω για μια ακόμη φορά τον Πρωθυπουργό της χώρας Κυριάκο Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη του να με τοποθετήσει στην πρώτη Κυβέρνηση που προέκυψε μετά τις εκλογές του 2023, στη θέση του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης.

Αυτούς τους 10 μήνες όλη η ομάδα καταθέσαμε εδώ στο Υπουργείο όλες μας τις δυνάμεις προκειμένου να προωθήσουμε το κυβερνητικό έργο.

Προσωπικά λυπάμαι που δεν μπόρεσα να ικανοποιήσω την επιθυμία του Πρωθυπουργού να ψηφίσω το νόμο για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών όπως μου ζήτησε όταν με κάλεσε στο Πρωθυπουργικό γραφείο στις 16/1/24, γιατί όπως του εξήγησα αντιτίθεται στις αρχές και τις αξίες που πάγια υπηρετώ.

Γνώριζα τότε τις πιθανές συνέπειες που θα είχε αυτή η στάση από την πλευρά μου. Και τις αποδέχθηκα.

Εύχομαι από ψυχής στο νέο κυβερνητικό σχήμα να πετύχει στο στόχο της Ανάπτυξης και της προόδου της χώρας!