Κίρκη: Μεγάλη γιορτή κρασιού

711
Μια μεγάλη γιορτή κρασιού ετοιμάζει γι’ αυτό το καλοκαίρι η οικογένεια Χωρινόπουλου στο πανέμορφο χωριό της Κίρκης Έβρου και θα είμαστε όλοι εκεί να περάσουμε μια ανεπανάληπτη Θρακιώτικη βραδιά!
Την Κυριακή 18 Ιουνίου 2023 και λίγο μετά τις 20:30, δίνουμε ραντεβού στο κτήμα της οικογένειας Χωρινόπουλου για να φάμε και να πιούμε άφθονο κρασί εξαιρετικής ποιότητας, περασμένο σε Γαλλικά δρύινα βαρέλια, δια χειρός Χωρινόπουλου.
Φυσικά, από το γλέντι δε θα μπορούσε να λείπει η μουσική, με τους κορυφαίους μουσικούς και τραγουδιστές της Θράκης, Νίκο Ζαπάρτα και Βαγγέλη Παπαναστασίου να αναλαμβάνουν τα υπόλοιπα.
Και επειδή προβλέπεται να γίνει το… αδιαχώρητο, μην παραλείψετε να κάνετε έγκαιρα την κράτησή σας στο τηλέφωνο: 6976436722.
Τέλος, για τον κόσμο που θέλει να παρευρεθεί στη μεγάλη γιορτή κρασιού και δεν έχει δυνατότητα μετακίνησης, προσφέρεται η δυνατότητα να εξυπηρετηθεί με το πολύ χαμηλό κόστος των 5€ με λεωφορεία που θα ναυλώσει ο Σύλλογος Γυναικείας Εθελοντικής Προσφοράς “Ο Άγιος Νικόλαος”.
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Αργυρακάκη Δέσποινα στο τηλέφωνο: 6951670940