6o Φεστιβάλ Πελαργών στον Πόρο

2450
Σήμερα, πρώτη μέρα του Φεστιβάλ, οι μικροί μαθητές της περιοχής μας έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το χωριό των Πελαργών, να μάθουν πληροφορίες για τους Πελαργούς, να δουν πως γίνονται οι δακτυλιώσεις και να συμμετέχουν σε πολλές δραστηριότητες.
📍Αύριο Σάββατο 3 Ιουνίου όπου οι δράσεις είναι ανοιχτές στο κοινό:
Η Δημοτική Ενότητα Φερών στο πλαίσιο του 6ου Festival Πελαργών, διοργανώνει το Σάββατο 3 Ιουνίου 2023 #ποδηλατοδρομία από τις #Φέρες έως τον #Πόρο – χωριό των Πελαργών.
Με σημείο εκκίνησης το Δημοτικό Κατάστημα Φερών και ακολουθώντας τη διαδρομή: Δημοτικό Κατάστημα (αφετηρία) – Οδός Μ. Αλεξάνδρου – Οδός Έβρου – Οδός Νέστου – κατ’ επέκταση διαδημοτική οδός Φερών – Πόρου – Πλατεία Πόρου – Δημοτικό Σχολείο Πόρου και επιστροφή με τερματισμό στο Δημοτικό Κατάστημα Φερών το Σάββατο στις 18:00 μ.μ. παίρνουμε τα ποδήλατά μας, φοράμε τα κράνη μας και πάμε ποδηλατοβόλτα διανύοντας μια απόσταση 5 χιλιομέτρων.
Για την ομαλή διεξαγωγή της ποδηλατάδας αλλά και την καλύτερη ασφάλεια των ποδηλατοδρομέων καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδρομής θα υπάρχει παρουσία της αστυνομίας.
To Φεστιβάλ θα ολοκληρωθεί αύριο βράδυ με παραδοσιακό γλέντι, με απεριόριστο δωρεάν ποτό για όλους!
Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα παρακάτω.
Σας περιμένουμε!