Βίντεο – σοκ από την Ισπανία: Συντριβή μαχητικού αεροσκάφους F-18

941

Μαχητικό αεροσκάφος τύπου F-18 συνετρίβη στη Σαραγόσα κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης. Ο πιλότος πρόλαβε να εκτοξευτεί εγκαίρως και σώθηκε.

Ένα μαχητικό αεροσκάφος F-18 της 15ης Πτέρυγας του Στρατού Αεροπορίας και Διαστήματος που εκτελούσε εκπαιδευτική πτήση συνετρίβη στην αεροπορική βάση της Σαραγόσα στην Ισπανία, με τα πλάνα που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου να δείχνουν το αεροπλάνο να καρφώνεται με τη μύτη προς το έδαφος και να προκαλούν σοκ.

Ο πιλότος μπόρεσε να εκτιναχθεί εγκαίρως από το αεροσκάφος και σώθηκε, ενώ μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Σαραγόσα με τραύματα στα πόδια. Ο λογαριασμός του Στρατού Αεροπορίας και Διαστήματος στο Twitter έκανε γνωστό πως η ζωή του δεν βρίσκεται σε κίνδυνο.

Όπως επιβεβαίωσε η Πολιτική Φρουρά, το μαχητικό παρουσίασε «κάποιο πρόβλημα» και συνετρίβη, αφού ο πιλότος κατάφερε να εκτοξευτεί από το πιλοτήριο.

Το συμβάν σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου, εντός των εγκαταστάσεων της Αεροπορικής Βάσης, χωρίς να προκληθεί καμία ζημιά.

https://www.news247.gr/kosmos/vinteo-sok-apo-tin-ispania-syntrivi-machitikoy-aeroskafoys-f-18.10050074.html?utm_term=Autofeed&utm_campaign=eb&utm_medium=referral&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR1rkrlvPoWEI0OgKY6kVZfMqrpEZmKLUGkGRLpAOEzgx0R45xao3QX7jqY#Echobox=1684588568