Τίμησαν την Εργατική Πρωτομαγιά

519

Σήμερα, στο Ηρώον της Ορεστιάδας, ελάχιστοι εκπρόσωποι κομμάτων (από: ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ, ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής, ΚΚΕ), χωρίς την παρουσία πολλών πολιτών, εναπόθεσαν λίγα λουλούδια εις μνήμην των αγώνων για την εργατική πρωτομαγιά.

Οι δηλώσεις των υποψηφίων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ.:

Βασίλης Τσολακίδης

Οι κοινωνικοί και εργατικοί αγώνες είχαν και θα έχουν μια ξεχωριστή θέση στην πολιτική μας κουλτούρα και παράδοση. Πάντα θα μας δείχνουν το δρόμο για μια σύγχρονη, δημοκρατική συνεκτική και προοδευτική κοινωνία.
Σήμερα τίμησα την εργατική Πρωτομαγιά συμμετέχοντας στην εκδήλωση που διοργάνωσαν τα σωματεία του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ορεστιάδας, η Β’ ΕΛΜΕ και ο Σύλλογος Δασκάλων-Νηπιαγωγών Ορεστιάδας.

Γκαρά Αναστασία
Σήμερα τιμάμε την Εργατική Πρωτομαγιά με αγώνα. Μαζί στον αγώνα για την προστασία της εργασίας, για κοινωνική δικαιοσύνη, για τα εργασιακά δικαιώματα.
Μαζί μπορούμε να πετύχουμε την αύξηση του κατώτατου μισθού, την επαναφορά των ΣΣΕ, την αναβάθμιση του ΣΕΠΕ, και να ανατρέψουμε τον εργασιακό Μεσαίωνα του Νόμου Χατζηδάκη!
Μαζί, 21του Μάη στις κάλπες θα φέρουμε την άνοιξη!
Σμαρώ Βαλαβανίδου
Εργατική πρωτομαγιά των αγώνων και της ανατροπής!
Σήμερα τιμούμε τους αγώνες και τις εξεγέρσεις των εργατών!
Δίνουμε μήνυμα αλληλεγγύης και αγώνα απέναντι στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές που υπηρετούν τα κέρδη των λίγων υποβαθμίζοντας τη ζωή των πολλών!