Το κέντρο πρόληψης Έβρου στο Διδυμότειχο

353
Το κέντρο πρόληψης Εβρου  στο Διδυμότειχο
Το Κέντρο Πρόληψης Π.Ε. Έβρου πραγματοποίησε βιωματική παρέμβαση σε τμήματα μαθητών της Α τάξης του 1ου Γυμνασίου Διδυμοτείχου με θέμα «Κοινωνικά Φύλα. Ενισχύοντας τις σχέσεις στο σχολικό περιβάλλον». Δημιουργήθηκε ένα ευχάριστο κλίμα μέσα στο οποίο δόθηκε ο χώρος να εκφραστούν ενδιαφέρουσες απόψεις και εύστοχοι προβληματισμοί σε θέματα όπως τα στερεότυπα, η διαφορετικότητα, η αξία της επικοινωνίας και των υγιών σχέσεων στο σχολικό περιβάλλον. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές που με όρεξη και θετική διάθεση μας υποδέχτηκαν και συμμετείχαν ενεργά στην συζήτηση και στις βιωματικές ασκήσεις που ακολούθησαν.
Την υλοποίηση της παρέμβασης ανέλαβαν η κα Καρυπίδου Ελένη, Ψυχολόγος και η κα Μαϊκούση Σουλτάνα, Κοινωνιολόγος, Επιστημονικά Στελέχη ΕΣΠΑ του Κέντρου Πρόληψης.
Ευχαριστούμε θερμά την Διευθύντρια του σχολείου, κα Μπιλιμπίνη Ευτέρπη, καθώς και τον Σύλλογο Διδασκόντων, για την θερμή υποδοχή και την άψογη φιλοξενία που μας πρόσφεραν.ρο προληψης Ν.Εβρου στο Διδυμότειχο
Το Κέντρο Πρόληψης Π.Ε. Έβρου πραγματοποίησε βιωματική παρέμβαση σε τμήματα μαθητών της Α τάξης του 1ου Γυμνασίου Διδυμοτείχου με θέμα «Κοινωνικά Φύλα. Ενισχύοντας τις σχέσεις στο σχολικό περιβάλλον».  Δημιουργήθηκε ένα ευχάριστο κλίμα μέσα στο οποίο δόθηκε ο χώρος να εκφραστούν ενδιαφέρουσες απόψεις και εύστοχοι προβληματισμοί σε θέματα όπως τα στερεότυπα, η διαφορετικότητα, η αξία της επικοινωνίας και των υγιών σχέσεων στο σχολικό περιβάλλον. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές που με όρεξη και θετική διάθεση μας υποδέχτηκαν και συμμετείχαν ενεργά στην συζήτηση και στις βιωματικές ασκήσεις που ακολούθησαν.
Την υλοποίηση της παρέμβασης ανέλαβαν η κα Καρυπίδου Ελένη, Ψυχολόγος και η κα Μαϊκούση Σουλτάνα, Κοινωνιολόγος, Επιστημονικά Στελέχη ΕΣΠΑ του Κέντρου Πρόληψης.
Ευχαριστούμε θερμά την Διευθύντρια του σχολείου, κα Μπιλιμπίνη Ευτέρπη, καθώς και τον Σύλλογο Διδασκόντων, για την θερμή υποδοχή και την άψογη φιλοξενία που μας πρόσφεραν.