Πώς να φορέσετε με στιλ ένα πουλόβερ

1253

Το πουλόβερ ή αλλιώς η μακρυμάνικη πλεκτή μπλούζα είναι το σήμα κατατεθέν της χειμερινής περιόδου, αφού έχει φτιαχτεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να το φοράμε εμείς και να απολαμβάνουμε μια υπέροχη αίσθηση στο άγγιγμα, λίγη παραπάνω ζεστασιά, αλλά και εξαιρετικό στιλ. Τα πουλόβερ της νέα σεζόν κλέβουν τις εντυπώσεις με την ποικιλία τους: άλλα έχουν πυκνή πλέξη, άλλα ζακάρ, άλλα διάτρητη και όλα μπορείτε να τα βρείτε σε διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς που θα φέρουν έναν αέρα ανανέωσης στην ντουλάπα σας. Εμείς σε αυτό το blog post ξεχωρίσαμε ορισμένα από αυτά και σας προτείνουμε μερικούς τρόπους να φορέσετε τα καινούργια σας πουλόβερ με στιλ!

Το πρώτο είναι το fluffy πουλόβερ, εκείνο με τη χνουδωτή πλέξη που μας κέρδισε με την υπέροχη υφή του. Το είδαμε σε ουδέτερες αποχρώσεις, αλλά και σε πιο έντονες όπως είναι η ροζ και η πορτοκαλί. Πώς θα το συνδυάσετε; Το classic combo είναι με το τζιν παντελόνι σας, αλλά εμείς προτείνουμε να το ταιριάξετε πάνω από ένα εμπριμέ φόρεμα που θα δημιουργείται τέλεια χρωματική αρμονία μεταξύ τους. Για παράδειγμα, μια σκούρα ροζ fluffy μπλούζα συνδυάζεται ιδανικά με ένα μακρύ φόρεμα με γεωμετρικά σχέδια στις αποχρώσεις του ροζ και του κόκκινου και μία σε ουδέτερους τόνους με φλοράλ φορέματα https://www.ale.com.gr/hellas/gynaikeia-rouxa/foremata σε neutral αποχρώσεις.

Θα σταθούμε λίγο στις ουδέτερες αποχρώσεις και ίσως στον πιο κομψό χρωματικό συνδυασμό που δεν είναι άλλος από τον ασπρόμαυρο. Η πλεκτή μπλούζα ζιβάγκο με το pied de poule μοτίβο που σχηματίζεται με black & white αποχρώσεις έχει μια Parisian αισθητική και ταιριάζει πολύ με μια μαύρη φούστα από δερματίνη και αρβυλάκια. Ολοκληρώστε με μια τραγιάσκα και θα έχετε μια εμφάνιση που θα αποπνέει τη γαλλική φινέτσα και ένα je ne sais quoi που καταφέρνει να μαγνητίζει.

Από τα neutrals περνάμε στο χρώμα και σε ένα από τα πιο αγαπημένα της σεζόν το πορτοκαλί. To bright orange έρχεται να φωτίσει τα σύνολα του χειμώνα χρωματίζοντας πλεκτές μπλούζες με έντονο λαιμό που θα φροντίσουν να παραμείνετε ζεστές και στις χαμηλές θερμοκρασίες. Συνδυάστε με γυναικεία παντελόνια https://www.ale.com.gr/hellas/gynaikeia-rouxa/gynaikeia-pantelonia-sorts/gynaikeia-pantelonia και τα αρβυλάκια σας για ένα everyday contemporary look! Το επόμενο outfit θα δώσει χρώμα στο business wear σας: συνδυάστε ένα colored παντελόνι, π.χ. ένα στην απόχρωση του lime, με ένα πουλόβερ σε λευκό χρώμα και το στιλ σας θα είναι elevated και work-approved.

Τα πουλόβερ ήταν, είναι και θα είναι από τα αγαπημένα μας winter items, γι’ αυτό ανακαλύψτε αυτά που σας αρέσουν περισσότερο και φορέστε τα με στιλ!