Τα παρεξηγημένα ολόσωμα μαγιό

3778

Τα ολόσωμα μαγιό είναι μια δημοφιλής επιλογή για τις γυναίκες που θέλουν να αναδείξουν τις καμπύλες τους. Μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν να μαυρίσετε καλύτερα επειδή καλύπτουν λιγότερο δέρμα από τα μπικίνι.

Τα ολόσωμα μαγιό τείνουν να είναι πιο κολακευτικά για το σώμα σας και να σας παρέχουν μεγαλύτερη κάλυψη, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχουν γραμμές μαυρίσματος! Το κόλπο είναι να επιλέξετε το σωστό που σας ταιριάζει καλά και δείχνει υπέροχο. Ακολουθούν μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να βρείτε το τέλειο:

Επιλέξτε ένα στυλ που σας ταιριάζει. Τα ολόσωμα μαγιό κυκλοφορούν σε πολλά διαφορετικά στυλ και κοψίματα, οπότε επιλέξτε ένα που ταιριάζει στο σχήμα και τον σωματότυπό σας. Αν είστε μικροκαμωμένη, αναζητήστε κάτι με ψηλότερη μέση για να μην φαίνεται boxy ή matronly, ενώ όσες έχουν φαρδείς ώμους θα πρέπει να επιλέξουν κάτι με απαλές πτυχώσεις γύρω από το ντεκολτέ για να επιμηκύνουν το πάνω μέρος του σώματός τους.

Ελέγξτε το ύφασμα. Αναζητήστε μαγιό από μείγματα νάιλον/σπαντέξ, τα οποία τεντώνονται με το σώμα σας και δεν χάνουν το σχήμα τους μετά από πολλές φορέσεις. Τα μίγματα νάιλον/σπαντέξ επιτρέπουν επίσης στο δέρμα σας να αναπνέει, ώστε να μην αισθάνεστε πολύ ζεστή όταν κάνει ζέστη έξω και να μην ιδρώνετε τόσο πολύ!

Τα ολόσωμα μαγιό είναι μια δημοφιλής επιλογή για τις γυναίκες που θέλουν να παραμείνουν ασφαλείς στον ήλιο. Αποτελούν επίσης εξαιρετική επιλογή για τις γυναίκες που επιθυμούν να μαυρίσουν το δέρμα τους. Τα ολόσωμα μαγιό καλύπτουν μεγαλύτερο μέρος του σώματος από ό,τι τα μπικίνι, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να περνάτε περισσότερο χρόνο στον ήλιο χωρίς να ανησυχείτε μήπως καείτε.

Επιπλέον, είναι πιο άνετα από τα μπικίνι. Τα ολόσωμα μαγιό βγαίνουν και βγαίνουν εύκολα, οπότε δεν χρειάζεται να ταλαιπωρείστε με το να βγάζετε το πάνω μέρος σας ενώ φοράτε ακόμα το κάτω μέρος ή να προσαρμόζετε το κάτω μέρος σας ενώ φοράτε το πάνω μέρος σας (ή το αντίστροφο).

Ακολουθούν μερικές απλές συμβουλές για να αποκτήσετε υπέροχο μαύρισμα με το ολόσωμο μαγιό σας:

  1. Φοράτε αντηλιακό κάθε μέρα
  2. Επιλέξτε αντηλιακά με δείκτη προστασίας SPF 30 ή υψηλότερο που παρέχουν προστασία ευρέος φάσματος τόσο από τις ακτίνες UVA όσο και από τις ακτίνες UVB
  3. Εφαρμόστε το αντηλιακό σας τουλάχιστον 15 λεπτά πριν βγείτε έξω, ώστε να έχει χρόνο να συνδεθεί με το δέρμα σας και να γίνει αποτελεσματικό. Επαναλάβετε την εφαρμογή του αντηλιακού κάθε δύο ώρες ενώ βρίσκεστε έξω ή μετά από κολύμπι ή υπερβολική εφίδρωση, ανεξάρτητα από το είδος του υφάσματος που χρησιμοποιείται στο μαγιό σας.