Αλεξανδρούπολη: Η παραλιακή λεωφόρος της πόλης γέμισε τοπικές γεύσεις και χρώματα

1640
Εβδομάδα Εξωστρέφειας 2021
Ημέρα 4η: Αλεξανδρούπολη
Στην Αλεξανδρούπολη βρέθηκε την Π{εμπτη 29/07 η διοργάνωση του Επιμελητηρίου Έβρου στο πλαίσιο της οποίας λειτουργεί εκθετήριο – πωλητήριο τοπικών προϊόντων.
Η διοργάνωση έδωσε την ευκαιρία σε παραγωγούς από όλο τον Έβρο να συναντηθούν και ανταλλάξουν εμπειρίες, αλλά και να συστήσουν τα προϊόντα τους σε μεγαλύτερο κοινό από αυτό στο οποίο δραστηριοποιούνται συνήθως.
Η παραλιακή λεωφόρος της πόλης γέμισε τοπικές γεύσεις και χρώματα, αλλά και από την καλή διάθεση των παραγωγών και των επισκεπτών!
Παράλληλα, έγινε και μία ενδιαφέρουσα συζήτηση μεταξύ του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη και του Προέδρου του Επιμελητηρίου Έβρου Χριστόδουλου Τοψίδη.
Ο Δήμαρχος παρουσίασε εν συντομία τις επικείμενες ιδιωτικές επενδύσεις που έχουν επιλέξει την Αλεξανδρούπολη και που η ολοκληρώση τους θα φιλοτεχνήσει ένα ακόμη πιο ελκυστικό επενδυτικό περιβάλλον, ενώ ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου τόνισε ότι η επενδυτική αλυσίδα αποτελείται από πάρα πολλούς κρίκους, που πρέπει να είναι σφιχτά δεμένοι μεταξύ τους.
Παράλληλα, στον Δήμο Αλεξανδρούπολης ξεκινούν και μία σειρά δημοσίων επενδύσεων μεγάλου βεληνεκούς, οι οποίες πέρα από το κοινωνικό αποτύπωμα θα εξυπηρετήσουν σημαντικά την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας.
Το Επιμελητήριο Έβρου φέτος γιορτάζει την 100η επέτειο από την έναρξη της λειτουργίας του και τιμώντας την χρονιά – ορόσημο έχει σχεδιάσει μία σειρά δράσεων που όμως κινούνται με γνώμονα τις ισχύουσες διατάξεις και τα μέτρα προφύλαξης από τον κορωνοϊό.
Σε αυτό το πλαίσιο είναι η ενταγμένη η Εβδομάδα Εξωστρέφειας 2021, η οποία φιλοδοξεί να ενισχύσει το κατά δύναμιν την τοπική επιχειρηματικότητα να δημιουργήσει μία κινητικότητα στα κέντρα των πρωτευουσών των Δήμων του Έβρου, αλλά κυρίως να δείξει και να αποδείξει ότι παρά τις αντιξοότητες, το Επιμελητήριο Έβρου αναζητά συνεχώς τρόπους δράσης και παρουσίας στο πλευρό των επιχειρηματιών, των εργαζομένων και των αυτοαπασχολούμενων.