Μας παρέδωσαν το ΤΙΠΟΤΑ και εμείς το σχεδιάσαμε από το μηδέν

825
Σηκώνει το γάντι η δημοτική αρχή του Γιάννη Ζαμπούκη και απαντάει… στον πρώην δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη για τις αντιπολιτευτικές αναρτήσεις του συνδυασμού του…
Πριν από λίγο ο συνδυασμός του σημερινού δημάρχου Αλεξανδρούπολης, ”Δήμος για όλους, Πρώτα εσύ”, προχώρησε σε μια ανάρτηση με προσωπικές αναφορές στον πρώην δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη…
”Τα απωθημένα και οι καημοί του πρώην Δημάρχου κυρίου Βαγγέλη Λαμπάκη και των στελεχών της παράταξης “Πόλη και Πολίτες”, τους οδηγούν καθημερινά σε σωρεία λαθών τα οποία δικαίως τους καθιστούν σε πρωταθλητές της γκάφας και της ανικανότητας.
Σε πρόσφατη ανάρτηση τους δημοσίευσαν φωτογραφίες με τα κατορθώματά τους από το παρελθόν όταν ως δημοτική αρχή ταλαιπωρούσαν την πόλη και τους πολίτες της Αλεξανδρούπολης.
Με περισσή υπερηφάνεια και καμάρι αποδεικνύουν με αδιάψευστους μάρτυρες τις φωτογραφίες τους, ότι μόνον αυτοί στην ιστορία της τοπικής αυτοδιοίκησης, θα μπορούσαν να κατασκευάσουν γηπεδάκια beach volley και Handball, τοποθετώντας στο κέντρο τους πυλώνες φωτισμού με τσιμεντένιες βάσεις !!! Στο κέντρο των γηπέδων !! Σωστά διαβάζετε!!
Μόνο αυτοί θα κατασκεύαζαν γηπεδάκια BEACH….χωρίς να προβλέψουν στη μελέτη τους ΑΜΜΟ (!!!), πάγκους και τους απαραίτητους εξοπλισμούς.
Φαίνεται ότι ξεκίνησαν πρωτοποριακά να στρώσουν ΤΣΙΜΕΝΤΟ παντού και μετά κατάλαβαν ότι πρόκειται για BEACH VOLLEY & BEACH HANDBALL, συνεπώς έκαναν απλά στη μέση των γηπέδων τσιμεντένιες βάσεις για φωτισμό. Απλα απερίγραπτοι!
Ας θυμηθούμε το γεφύρι της Άρτας ( κλειστό γυμναστήριο) που όλο το έκαναν και πότε δεν το είδαμε.
Μας παρέδωσαν το ΤΙΠΟΤΑ και εμείς το σχεδιάσαμε από το μηδέν και το δημοπρατήσαμε μόλις σε ενάμισι χρόνο.
Πώς να ξεχάσουμε επίσης το φιάσκο γήπεδο “μπαλόνι” που έτρεχαν μόλις δύο ημέρες πριν φύγουν, να φτιάξουν Νόμο για να το αγοράσουν ενώ ανεύθυνα και με περίεργο άγχος το παρηγγειλαν βάζοντας σε περιπέτεια επιχειρηματίες αλλά κυρίως πολίτες που περίμεναν να αθληθούν και να προπονηθούν σε ένα σύγχρονο, νόμιμο και ασφαλές γήπεδο.
Έρχονται τώρα να μας κουνήσουν το δάχτυλο για τις δικές τους τσαπατσουλιές, προχειρότητες και επικίνδυνες ηλεκτρικές εγκαταστάσεις στα γήπεδα Beach Volley και Handball που παράτησαν ημιτελή.
Μάλιστα τα περιέφραξαν ημιτελή ώστε και σήμερα να χρειάζεται ελικόπτερο για να μπορεί κανείς να κάνει τις εργασίες ολοκλήρωσης.
Αυτά είναι τα μεγαλειώδη χάλια τους.
Η παρούσα δημοτική αρχή σε πολύ λίγες ημέρες θα διορθώσει τις εγκληματικές τους πράξεις και θα αποδώσει στους συνδημότες μας τα γήπεδα οργανωμένα και ασφαλή για να το απολαύσουμε όλοι.
Όταν ήταν δημοτική αρχή δεν τους βράβευσε κανείς! Γιατί να τους βραβεύσει άραγε;
Ως μόνιμη και διαρκής αντιπολίτευση όμως, δικαιούνται πολλά βραβεία όπως θράσους, αμετροέπειας, εμπάθειας, στειρότητας ιδεών, οπισθοδρόμησης και μηδενικής προσφοράς στην καθημερινότητα των δημοτών.
Είναι φυσική εξέλιξη η μετάλλαξη τους σε “Μόνοι & μίζεροι Πολίτες”
Να χαίρονται ο ένας τον άλλον! ”