Συνέντευξη: Αντιπρύτανης ΔΠΘ Φώτης Μάρης – ψυχολογία – Στο radio xronos

1428

Ο Fotios Maris αντιπρύτανης στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης απαντά που οφείλεται η αναβολή για την σχολή Ψυχολογίας και ποια η ετοιμότητα για την σχολή Εργοθεραπείας στην Κομοτηνή. #radio_xronos

”Έχουν περάσει πάνω από 6 μήνες από τότε που έχουμε στείλει επιστολή στο υπουργείο παιδείας για την απόφαση μας να λειτουργήσει σχολή Ψυχολογίας στο νέο ακαδημαικό  χρόνο”

”Οι προτάσεις που υπήρχαν από τον δήμο Διδυμοτείχου προτάθηκαν μονομερώς από τον δήμο Διδυμοτείχου κατόπιν πρόσκλησης που είχαμε κάνει εμείς. Τις βρίσκαμε στην επικαιρότητα αλλά δεν είχαν κατατεθεί ποτέ επίσημα σε εμάς. Οπότε μετά από αυτά το Πανεπιστήμιο κάλεσε τον δήμο Διδυμοτείχου σε συζητήσεις. Αφού επισκεφτήκαμε το Διδυμότειχο και είδαμε δια ζώσεις όλες τις εγκαταστάσεις που προτάθηκαν, σχηματίσαμε άποψη και κινηθήκαμε γρήγορα και υπεύθυνα. Κάναμε ξεκάθαρη την θέση μας με απόφαση της Συγκλίτου. Κάναμε αυτό που θα έκανε κάθε λογικός άνθρωπος. Εμείς πήραμε την πρωτοβουλία για τι συναντήσεις με τον δήμο Διδυμοτείχου παρουσία της Περιφέρειας.”

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη του κ.Μάρη: