Διδυμότειχο: Απάντησε σε Τοκαμάνη ο Χατζηγιάννογλου

2171
Απάντησε σε ανάρτηση του κ.Τοκαμάνη ο Δήμαρχος του Δήμου Διδυμοτείχου Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου.
Διαβάστε τις δύο ανακοινώσεις:
Δελτίο τύπου της δημοτικής παράταξης Δύναμη Δημιουργίας
Του Δήμου Διδυμοτείχου
“Οποίος δεν μπορεί να ζυμώσει 10 μέρες κοσκινιζει”.
Ο κύριος Χατζηγιαννογλου και οι συνεργάτες του, έως και σήμερα, δεν έχουν κάνει απολύτως τίποτα και δεν έχουν λάβει κανένα μέτρο κατά του κορονοϊού – covid19 (προμήθεια αντισηπτικών, απολύμανσεις, ενημέρωση των δημοτών κ.α). Από τις 15/03/20 έχουν στα χέρια τούς την πράξη νομοθετικού περιεχομένου (Εκτακτα μέτρα για τούς ΟΤΑ ΦΕΚ Α’ 64/14-03-2020), που τους έχει κοινοποιηθεί από το υπουργείο εσωτερικών, όπου τους εξουσιοδοτεί διαμέσου της οικονομικής επιτροπής, να λάβουν κάθε πρόσφορο μέσο (προμήθειες , αναθέσεις έργων και εργασιών κ.α), ακόμα και χωρίς να είναι ενταγμένα (έργα και προμήθειες) στον προϋπολογισμό του Δήμου.
Συνεπώς, κανείς δεν τούς εμποδίζει να θωρακίσουν κατά τού κοροναιού τους υπαλλήλους κι όσους δημότες έχουν ανάγκη. Αντ’ αυτού τεχνηέντως προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις και να προσποριστούν πολιτικά οφέλη με ανήθικο τρόπο, χρησιμοποιοντας την πανδημία για να κρύψουν την δική τους ολιγωρία και ανεπάρκεια.
Ας μας απαντήσουν επιτέλους, τι έχουν κάνει μέχρι σήμερα και ποια μέτρα έχουν λάβει για την προάσπιση της δημόσιας υγείας;
Εμείς δια τού συμβούλου της παράταξης μας Τσιλικα Σίμου και ερωτήματα σχετικά τούς έχουμε υποβάλει (Α.Π. 1499/06-03-20), όμως δεν έχουμε λάβει ποτέ απάντηση, αλλά και σχετικές προτάσεις δημόσια τούς έχουμε κάνει.
Η πολιτική τούς αλαζονεία και υπεροψία εμποδίζει να πράξουν τα στοιχειώδη για την επίτευξη έστω και της μίνιμουμ συναίνεσης με την αντιπολίτευση. Αντ’ αυτού συνεχίζουν να βουλιάζουν στο βάραθρο της απραξίας τους.
Χρήστος Τοκαμανης
Επικεφαλής της παράταξης Δύναμη Δημιουργίας.