Επιτυχημένες οι εκδηλώσεις “Τσικνομπουρμπούλης 2020” – Δείτε τις νικήτριες ομάδες

2183

Με την επιτυχημένη λήξη των αποκριάτικων εκδηλώσεων ‘’ΤΣΙΚΝΟΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΗΣ 2020’’, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συμμετείχαν προκειμένου να πραγματοποιηθεί η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση στην πόλη της Ορεστιάδας. Πολλές ευχαριστίες και συγχαρητήρια στους χιλιάδες καρναβαλιστές που συμμετείχαν στην παρέλαση και με τις ευφάνταστες στολές τους και τη θετική τους διάθεση μας θύμισαν πως ενωμένοι μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα.  Επίσης ευχαριστούμε τον Καρναβαλικό Εκδρομικό Φυσιολατρικό Σύλλογο Φερών που ήρθαν για να συμμετέχουν μαζί μας από μακριά.

Οι ομάδες που ξεχώρισαν φέτος και πήραν το πρώτο βραβείο αφού υπήρξε ισοψηφία ήταν ο ‘’ΤΡΩΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ’’ από τον Σύλλογο Γονέων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ορεστιάδας και το “ΜΠΑΝΑΚΙ ΜΑΝΑΚΙ” από τον Λαογραφικό Πολιτιστικό Σύλλογο Άνω Οινόης “Το Κρασοχώρι”. Τους συγχαίρουμε και τους ευχόμαστε καλή διασκέδαση στην εκπροσώπηση του Δήμου μας στο καρναβάλι των Φερών. Το δεύτερο βραβείο κέρδισε το ‘’ΦΤΟΥ ΣΚΟΡΔΑ’’ από την Εθελοντική Ομάδα Ν. Βύσσας και το τρίτο βραβείο μετά από ισοψηφία κέρδισαν ‘’ΟΙ ΠΙΓΚΟΥΙΝΟΙ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ’’ από το Εν Κάραγατς, Vinum, Ρουά και το ‘’THE SYLVESTER AND TWEETY MYSTERIES’’ από τον Βρεφονηπιακό Σταθμό “Τα Ζουζούνια”. Μαζί με τα συγχαρητήρια μας τους ευχόμαστε να είναι πάντα τόσο δημιουργικοί. Οι περσινοί νικητές που ήταν Το Εργαστήρι Πολιτισμού Νέας Ορεστιάδας “ΤΟ ΓΕΝΝΗΜΑ”, πέρασε το μήνυμα της ανακύκλωσης, αφού οι στολές τους φτιάχτηκαν από τους ίδιους με ανακυκλώσιμα υλικά.

Ευχαριστούμε τον δικό μας Πέτρο Πολυχρονίδη που με τη σημαντική συμβολή του στη παρουσίαση της εκδήλωσης κατάφερε να εκτοξεύσει στα ύψη το κέφι όλων. Πολλές ευχαριστίες στον Σαράντη Σαραντίδη που υποδεχόταν τα γκρουπ πριν την εμφάνιση τους στην κεντρική σκηνή και στον Βασιλιά Καρναβαλιού της Ξάνθης, τον ξεχωριστό Πειρατή, που με τον δικό του τρόπο έδωσε χρώμα στην εκδήλωση μας.

Ειδικότερα ευχαριστούμε, τις Υπηρεσίες του Δήμου και ιδιαίτερα την Υπηρεσία Καθαριότητας, την Αστυνομική Διεύθυνση Ορεστιάδας, τους Πολιτιστικούς – Αθλητικούς Ομίλους, Συλλόγους, Ιδιώτες και Φορείς, τη Δημοτική Τηλεόραση Ορεστιάδας, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ορεστιάδας, τους χορηγούς μας όπως και τους χορηγούς επικοινωνίας, την κριτική επιτροπή και τους εθελοντές που βοήθησαν στην ολοκλήρωση της εκδήλωσης. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους δημότες της πόλης και της ευρύτερης περιοχής καθώς και στους επισκέπτες που αγκάλιασαν με την παρουσία τους την εκδήλωση μας.

Ευελπιστούμε να σταθείτε αρωγοί δίπλα μας και σε επόμενες δράσεις της ΔΗΚΕΠΑΟ.