Συζήτηση με θέμα: Καρκίνος & Εργασία

739
Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Νομού Έβρου “ΣυνεχίΖΩ” σε συνεργασία με το Ελληνικό Ινστιτούτο Υγιεινής & Ασφάλειας της Εργασίας (ΕΛΙΝΥΑΕ), λαμβάνει την τιμή να σας προσκαλέσει στη στρογγυλή τράπεζα συζήτησης (πάνελ συζήτησης) με θεσμικούς φορείς και θέμα: Καρκίνος & Εργασία – Μια δράση για ασθενείς και φροντιστές σε όλους τους εργασιακούς χώρουςτην Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020, στο Νομαρχείο Αλεξανδρούπολης (Σουλίου 2), στην αίθουσα Αλεξάνδρου Κρητή στις 17:30.
 
Τα θεματικά πεδία που θα παρουσιαστούν από την κύρια εισηγήτρια κα Γεωργίου Ελισάβετ, Εργασιακή Ψυχολόγος MSc, Επιστημονική Συνεργάτης του ΕΛΙΝΥΑΕ, αφορούν τις προκλήσεις για τους ασθενείς και τους φροντιστές κατά την πρόληψη, την ασθένεια και την επανένταξη. 
Σκοπός της στρογγυλής τράπεζας είναι μια εις βάθος συζήτηση σχετικά με τις ανάγκες, τα δικαιώματα και τη στήριξη ασθενών με καρκίνο και των φροντιστών τους, καθώς και μια ενημέρωση για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην Ελλάδα, σε όλους τους εργασιακούς χώρους. Στόχος μας είναι μια ζωντανή και δημιουργική συζήτηση, λαμβάνοντας υπόψη τις διαφορετικές οπτικές των φορέων, συμπεριλαμβανομένων και των επιστημονικών, επαγγελματικών, κοινωνικών, δημόσιων και ιδιωτικών φορέων που θα παρευρίσκονται.
Για τον λόγο αυτό θα θέλαμε να παρευρεθείτε στην εκδήλωση αυτή, διότι θεωρούμε ότι είναι μια ευκαιρία να ενημερωθείτε και να θέσετε τυχόν ερωτήματα από εκπρόσωπο ή/και εκπροσώπους του φορέα σας. Η εκδήλωση αυτή είναι ανοιχτή και σε Ιατρούς Εργασίας.
Η εκδήλωση τελεί υπό την Αιγίδα Περιφερειακής Ενότητας Έβρου,
του Ελληνικού Ινστιτούτου Υγιεινής & Ασφάλειας της Εργασίας(ΕΛΙΝΥΑΕ) και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καρκίνου(ΕΛΛΟΚ) .
 
Για περισσότερες πληροφoρίες και δηλώσεις συμμετοχής εκπροσώπων, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 6977394378 (κα Αρχοντίδου Αριστέα), ή στο emai: syll.synexizo@gmail.com.
Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή πληροφορία.
 
Με εκτίμηση
Αναστασία Σπυρίδου 
Πρόεδρος
 

Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Νομού Έβρου “ΣυνεχίΖΩ”
Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου 17,Ημιόροφος, κτίριο Παλαιάς Δημαρχείας,Αλεξανδρούπολη Τ.Κ. 68132
Τηλ.επικοινωνίας: 2551026464 & 695 300 1854
Αριθ.Λογαριασμού για δωρεές:
Τράπεζα Πειραιώς
GR 460171 1830 0061 8301 0432323