Συνεργασία ακαδημιών ανακοίνωσαν ο ΠΑΟΚ Ισαακίου και ο Μ.Γ.Σ Ορέστης Ορεστιάδας

1553

Τη συνεργασία τους στο επίπεδο των ποδοσφαιρικών τους ακαδημιών, ανακοίνωσαν χθες βράδυ οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ Ισαακίου και του Μ.Γ.Σ Ορέστη Ορεστιάδας.

Στόχος της συνεργασίας είναι να γίνουν βήματα έτσι ώστε τα παιδιά να αφήσουν τις καφετέριες και να κάνουν στροφή στον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο, ο νόμος μας είναι ένας μεγάλος νομός με πολύ ταλέντο που με σωστό προγραμματισμό θα μπορέσει σε μερικά χρόνια να στελεχώσει ομάδες τις super league.

Οι δύο ομάδες έκαναν άνοιγμα σε όποια ακαδημία θέλει να ενταχθεί σ’ αυτό το πλάνο που μόνο καλό θα κάνει στην περιοχή μας! Όπως είπαν χαρακτηριστικά “μόνο ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε κάτι ωραίο”.

Στο ίδιο πλάνο θα ενταχθεί και ο ΠΑΟΚ Κομοτηνής και σε συνδυασμό με την συνεργασία που έχουν κλείσει με τον μεγαλύτερο όμιλο soccer promo management σημαίνει πολλά.

Ακόμη να πούμε ότι έχει δρομολογηθεί διεθνές τουρνουά με τη συμμετοχή κορυφαίων συλλόγων που θα πραγματοποιηθεί στον Έβρο. Έτσι ώστε τα παιδιά να πάρουν πολύτιμες εμπειρίες, μιας και θα παίξουν αντίπαλοι με τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Τέλος στόχος είναι και η δημιουργία μιας επίλεκτης ομάδας παιδιών, με όλα τα έξοδα πληρωμένα από την soccer promo managment.

Δείτε αναλυτικά τα όσα είπαν στο βίντεο που ακολουθεί: