Αλεξανδρούπολη: Τεράστια κινητοποίηση απ’ όλους για τον μικρό Γρηγόρη που χρειάζεται τη βοήθεια μας!

866

Τεράστια κινητοποίηση τις τελευταίες ημέρες στην Αλεξανδρούπολη, ενόψει της μεγάλης φιλανθρωπικής συναυλίας που θα γίνει αύριο 11/8 για το μικρό Γρηγόρη Βραχιώλια από τη Σαμοθράκη, που χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας.

Οι εβρίτες αναμένεται να κατακλύσουν το πάρκο Αλτιναλμάζη βοηθώντας ο καθένας από το δικό του μετερίζι, έτσι ώστε να επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος. Την εκδήλωση θα ντύσουν μουσικά η σπουδαία Ζωή Τηγανούρια, η Χριστίνα Μαραγκόζη, ο Σάκης Χαβιάρας!

Ακόμη συμμετέχουν οι: 60μελής μεικτή χορωδία του Δήμου Βόλβης μαζί με την μεικτή χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιερισσού ο «Κλειγένης» υπο την διεύθυνση του Σταύρος Καραμάνης και τα χορευτικά σχήματα του Συλλόγου Σαμοθρακιτών Έβρου «Η Νίκη της Σαμοθράκης Κατερίνα Μπέρδου και του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαΐστρου, Ναϊτίδης Ν. Ιωάννης πλαισιωμένοι από ένα σύνολο εξαιρετικών μουσικών.
Συμμετέχουν επίσης, η μοναδική Πελαγία Μυλωνά με την επιτυχία της «Δε ξέρω γιατί» σε σύνθεση Ζωής Τηγανούρια και στίχους Κωνσταντίνου Ρωμανίδη, Fotini Romanidou Sopasi κι ταλαντούχος συνθέτης Κωνσταντίνος Κάλλιας Συνθέτης με το «Sax solo Project».
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα βραβευτούν τα δύο πολυαγαπημένα παιδιά που έχουν χαρίσει στον Έβρο αλλά και σε όλη την Ελλάδα πολλές στιγμές συγκίνησης και αυτά δεν είναι άλλα από τους Παραολυμπιονίκες Δημήτρη Καρυπίδη και το «Χρυσό» παιδί του Έβρου και του κόσμου Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη.
Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου και της Ιεράς Μητρόπολης Αλεξανδρουπόλεως Τραϊανουπόλεως και Σαμοθράκης και του Δήμου Αλεξανδρούλης!
Προπώληση εισιτηρίων: 12 ευρώ Είσοδος: 15 ευρώ
Σημεία προπώλησης:
• Theatro coffee & Drinks
• Βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης – Σκαρλακίδου Φωτεινή

Δείτε το κάλεσμα που απηύθυνε προς όλους ο Κωνσταντίνος Εξανκουστός, μέσω του λογαριασμού του στα social media:

Συμμετέχουμε την Κυριακή 11 Αυγούστου στις 21:30 στη Φιλανθρωπική Συναυλία της Ζωής Τηγανουρια ´Ενα χαμόγελο για τον Γρηγορή´ στο Θέατρο του Πάρκου Αλτιναλμαζη και στηρίζουμε ενεργά τον Γρήγορη από την Σαμοθρακη .

Publiée par Konstantinos Exakoustos sur Samedi 10 août 2019